› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.07.2011

Elveda Amy!

Cumartesi günü hayatını kaybeden ünlü ingiliz şarkıcı Amy Winehouse, bugün toprağa veriliyor. Ancak cenaze töreninin yeri ve saati ile ilgili ayrıntılar kamuoyu ile paylaşılmıyor.

Cumartesi günü Londra'daki evinde hayatını kaybeden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un cenaze töreni bugün yapılıyor. Ancak törenin ne yeri ne de saati söyleniyor. Sadece aile üyelerinin ve şarkıcının yakın arkadaşlarının katılacağı cenaze töreninin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşılmıyor.

Elveda Amy!

Alkol ve uyuşturucu bağlımlılığı nedeniyle daha önce tedavi gören 27 yaşındaki Winehouse'as dün otopsi yapıldı. Otopsi sonucunun toksikoloji testleri nedeniyle birkaç hafta içinde belli olması beklenirken, ünlü şarkıcının aşırı dozda uyuşturucu kullanımı nedeniyle öldüğü iddia ediliyor.

The Sun gazetesinin haberine göre Winehouse konser için geldiği İstanbul’da üç gün kaldıktan sonra ülkesine döner dönmez alkol ve uyuşturucu sorunu için düzenli olarak gittiği rehabilitasyon kliniğine başvurdu. Doktorlar son olarak geçen cuma günü Winehouse’a bir dizi test yaptı. Test sonuçlarının temiz çıkması doktorlarını da sevindirdi. Ünlü yıldıza hiç endişe etmemesi, sağlığının gayet iyi olduğu söylendi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER