› 
 › 
Pudra.com 29.09.2011

En çok "Umutsuz Ev Kadınları" kazanıyor

ABD yapımı "Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları)" dizisinin oyuncuları, sektörün en çok kazanan kadınları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Forbes.com tarafından yayımlanan listeye göre, “Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları)” oyuncularından Eva Longoria Parker, Mayıs 2010-Mayıs 2011 arası dönemde kazandığı 13 milyon dolarla televizyon dizilerinin en çok kazanan kadın oyuncusu oldu. Parker'la birinciliği paylaşan diğer isim “30 Rock” dizisinin yaratıcısı ve oyuncusu Tina Fey olarak açıklandı.

En çok

İkinci sırayı 10 milyon dolarlık gelirleriyle “Desperate Housewives”dan Marcia Cross, polisiye dizisi “Law & Order: SVU”nun Emmy ödüllü oyuncusu Mariska Hargitay ve diğer polisiye dizisi “CSI: Crime Scene Investigation”dan Marg Helgenberger aldı.

“Desperate Housewives” dizisinin diğer ünlü “ev kadınları” Teri Hatcher ve Felicity Huffman da söz konusu dönemde 9'ar milyon dolar kazanarak televizyon dünyasının en çok kazanan kadınları arasında yerlerini aldı.

"Desperate Housewives" oyuncularının çok kazananlar listesinin başına yerleşmesinden sonra, Türkiye'de yakında gösterilecek olan yerli "Umutsuz Ev Kadınları"nın hem oyunculuk hem de kazanç anlamında performansını çok merak ediyoruz doğrusu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER