› 
 › 
20.11.2017

Gül Gölge Saygı'nın güzellik sırları

Sade ve doğallığıyla adından sıkça söz ettiren Gül Gölge Saygı’nın güzellik sıraları Pudra.com’da.

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Gül Gölge Saygı, güzelliğin mutlulukla bir ilgisi olduğunu bu yüzden kendisinin de müzik dinleyerek güne hep mutlu ve güler yüzlü başladığını belirtiyor.

Gül Gölge Saygı'nın güzellik sırları

Gün içerisinde kendine mutlaka 10 dakika ayırararak, temizliğe çok önem verdiğini, makyaj yaptıktan sonra yüzünü temizlemeden yatmadığını söyleyen Saygı, cildine uygun kremleri dönüşümlü olarak kullandığının da altını çiziyor. 

gul golge"Parabensiz şampuan kullanıyorum"

Saç bakımı için parabensiz şampuan tercih ettiğini ve daha sağlıklı bir saç için bunun çok önemli olduğunu söyleyen Gül Gölge Saygı,

"Duş sonrası saçlarımı bakım kremi ya da yağ ile nemlendiriyorum. Yazları bebek şampuanı kullanırım, saçlarımın sarı olmasına rağmen gayet rahat ediyorum."

Küçüklüğünden beri birçok spora ilgi duyan Gül atletizm, tenis, buz pateni, binicilik gibi sporlarla ilgilendiği için her zaman formda bir vücuda sahip olduğunu belirtiyor. Son zamanlarda ise pilates, yoga gibi ruhunu dinlendiren dallara yöneldiğini ve açık havada yürüyüş yapmayı çok sevdiğini söyleyerek herkese önerdi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER