› 
 › 
pudra.com 18.03.2011

Haberin artık yeni bir radyosu var: 91.6

Müjde: Artık bir radyomuz var! Haberin Radyosu 91.6, Gazeteport'un yeni haber kanalı. Pudra.com olarak biz de, bu radyoda sizlerle her hafta buluşacağız.

Haber portalı Gazeteport'un artık bir de radyosu var. Gazeteport'un sahibi ve yazarı Yavuz Semerci ile Kerimcan Kamal yönetimindeki haber radyosu 91.6, aynı frekansla yayın hayatına başladı.

Haberin artık yeni bir radyosu var: 91.6

Gazeteport yeni radyosunu böyle tanıttı:
Her şeyimiz tamdı. Yıllardır medyadaydık, keyfimiz yerindeydi. Tuttuk bir internet gazetesi kurduk. Bir internet sitesi değil, internette yayınlanan bir gazete kurduk. Bir sürü okurumuz oldu. Her şeyimiz tamdı. Yıllardır "kendi" medyamızdaydık, keyfimiz yerindeydi.

Şimdi...

Tuttuk bir radyo kanalı kurduk.

NELER VAR BU RADYODA?

Önce adımız niye 91.6?
Bu radyonun bir adı yok mu? Var aslında olmaz mı? Radyo 24. Ama biz dedik ki, onca radyo kanalının arasında adını bilseniz de radyoya ulaşmak zor.Onun için 91.6 dedik adına.

Gelelim yayın akışına...
Murat Sabuncu ve Kerimcan Kamal ile başlıyor gün 91.6 'da. Gazete okuyorlar, kendilerince yorumluyorlar, işe giderken harcadığınız zamana kalite katıyorlar. Her saat başında haberlerimiz var, her yarım saatte bir haber özetlerimiz. Sabah 07'den 10.00'a kadar. Gülüyorlar, eğleniyorlar, ama en çok da haberleri aktararak sizi güne hazırlıyorlar...

Sonra sağlık kuşağı, teknoloji kuşağı, emlak kuşağı... Ardından Ayşe Acar geçiyor mikrofona. Haberleri anlatıyor, günün olayını dantel gibi örüyor, işliyor. Telefon bağlantıları ile konuklar ile özel röportajlar ile bilinmeyeni buluyor, sizlere sunuyor.

Ekonomi kuşağı Açıl Sezen'e emanet. Piyasaları, borsayı, doları, faizi, Avrupa'yı, ABD'yi Asya'yı anlatıyor.

Ve akşam kuşağı... İş bitmiş... Eve döneceksiniz... Tampon tampona trafikte kalmayı bile... Sevebileceğiniz gelir miydi hiç aklınıza Yavuz Semerci, Kerimcan Kamal... Oturuyorlar mikrofona, başlıyorlar serbest atışa. O gün ne olmuş, yarın ne olacak. Kim ne demiş, niye demiş, neyi demiş.

Haber var içinde, magazin var, eğlence var! En lüks restoranın dedikodularını da duyacaksınız bu yayında, en yoksulun yakarışlarını da. Kıblesi insan olacak sohbetin, insanın olduğu her yeri ve her şeyi kapsayacak.

Öyle lezzetli olacak ki sohbetleri, dört gözle bekliyordunuz ya işten çıkmayı hep... Artık daha fazla gözle bekleyeceksiniz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER