› 
 › 
Pudra.com 24.02.2012

İlham kaynağı İzmir, deniz ve kızlar

Can Bonomo, Eurovision için bestelediği "Love Me Back / Sen de Beni Sev" şarkısını yazarken Cahit Külebi'den ilham aldığını açıkladı.

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo, yarışma için bestelediği ve müzik eleştirmenlerinden tam not alan şarkısı "Love Me Back / Sen de Beni Sev"i yazarken Cahit Külebi'nin şiirinden ilham aldığını söyledi.

İlham kaynağı İzmir, deniz ve kızlar

Bir denizcinin aşkını ve deniz tutkusunu anlatan şarkıyı yazarken Külebi’nin “İzmir’in denizi kız, kızı deniz / Sokakları hem kız hem deniz kokar” dizelerinden esinlendiğini söyleyen Bonomo, “Ben İzmirliyim. İzmir denince akla deniz gelir. Deniz ile de kızlar. Kızlar varsa, aşksız olmaz” dedi.

Sosyal medyadada hakkında binlerce yorum yazılan ve genel olarak beğeni kazanan şarkıya bir de klip çekilecek. 10 Mart’ta yayınlanacak klibi, Bonomo’nun “Bana Bir Saz Verin” ve “Meczup” kliplerinin de yönetmeni olan, usta yönetmen Ertem Eğilmez’in torunu Can Saban çekecek. Klip için koreografiyi Candaş Baş, kostümü ise Umut Eker hazırlayacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER