› 
 › 
Pudra.com 08.06.2012

İstanbul'dan Madonna geçti!

İstanbul TT Arena’da dün gece gerçekleşen ve 50 bin kişinin izlediği Madonna konseri, izleyenleri tam anlamıyla büyüledi. Unutulmaz bir konser oldu...

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın aylardır beklenen konseri 45 dakika rötarla 22:45'te başladı. TT Arena Stadı'nı dolduran Madonna hayranları, konserden saatler önce stada akın etti.

İstanbul'dan Madonna geçti!

Ünlü yıldızın hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyordu, iki günde tükendiği söylenen biletler konsere saatler kala tekrar satışa çıkarıldı.

Madonna'nın 11 yaşındaki oğlu Rocco da annesine danslarıyla eşlik etti. Sahnede 1 saat 45 dakika kalan Madonna, beklenenin aksine kürtaj konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Ünlü yıldızın Türk dansçısı Yaman Okur, konserin finalinde Türk bayrağı açtı.

Türkiye, dünya turnesinin üçüncü ayağı idi
Avrupa turnesi kapsamında, 26 Avrupa ülkesini gezecek olan Madonna, arenalarda, stadyumlarda, dev konser mekanlarında sahne alacak. Sanatçı, Güney Amerika ve 20 yıldır performans sergilemediği Avustralya'nın da aralarında yer aldığı toplam 58 konser ile dünya turnesini tamamlayacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER