› 
 › 
Pudra.com 24.11.2011

Kadın cinayetlerine karşı sokaktayız!

25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü'nde Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun öncülüğünde gerçekleştirilecek yürüyüşe Beren Saat, Azra Akın gibi ünlüler de destek verecek.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü'nde kurbanların aileleri ve bu konuya duyarlı kesimleri yanına alarak şiddete karşı büyük bir yürüyüş düzenleyecek. Saat 19.00'da Beyoğlu Tünel Meydanı'ndan başlayacak yürüyüş Taksim Meydanı'nda sona erecek.

Kadın cinayetlerine karşı sokaktayız!

Yürüyüş öncesi bir açıklama yapan Kadın Cinayetleri Durduracağız Platformu, "Bu günü en çok hak edenlere, öldürülen kadınlara atfediyoruz ve yine yürüyüyoruz. Eylemimizde öldürülen kadınların aileleri, Münevver Karabulut'un, Gülay Yaşar'ın, Hülya Tazegül'ün ve Esin Güneş'in ailesi ile öldürülen onlarca kadının yakınları bir araya gelecek" dedi.

Yarın gerçekleşecek eyleme Beren Saat, Azra Akın, Nur Sürer, Ahu Türkpençe, Başak Köklükaya, Neslihan Acar gibi pek çok kadın sanatçının da destek vermesi bekleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER