› 
 › 
Pudra.com 01.03.2012

"Kadına Yönelik Şiddete Son" söyleşisi

Dünya Kadınlar Günü öncesi, Profilo Alışveriş Merkezi'nde 6 Mart Salı günü gerçekleştirilecek olan "Kadına Yönelik Şiddete Son" söyleşisi ücretsiz ve herkese açık.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 6 Mart 2012 Salı günü, saat 14.00'te, Profilo Alışveriş Merkezi'nde "Kadına Yönelik Şiddete Son" konulu söyleşi gerçekleştirilecek.


Remzi Kitabevi'nin katkılarıyla düzenlenen söyleşide, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Kahraman Eroğlu ile Avukat Nazan Moroğlu konuşmacı olarak yer alacak. Seminere katılım ücretsiz olacak.

Nazan Moroğlu kimdir?
Avrupa Birliği Kadın Hukukçular Derneği kurucu üyesi ve Avrupa Kadın Lobisi üyesi olan Nazan Moroğlu, halen İstanbul Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Başkanlığı görevini yürütüyor. AGİT, Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliği Komitesi, HABİTAT, Avrasya Kadınlar İşbirliği toplantılarında resmi delegasyonda yer aldı. Kadın hukuku, Medeni Kanun, Kadın Erkek Eşitliği alanında yazılmış kitapları bulunuyor.

Kahraman Eroğlu kimdir?
Sosyal Hizmet Uzmanı Kahraman Eroğlu, Şişli Belediyesi bünyesinde özellikle eşleri tarafından fiziksel, sosyal, cinsel istismara uğrayıp korunma sıkıntısı çeken kadınlar için sürdürdüğü faaliyetleri ile tanınıyor. Yazdığı "Sürgün Günlükleri" adlı kitabıyla, Türkiye'de sosyal hizmetler alanında yaşanan sorunlara dikkat çeken Eroğlu, halen Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER