› 
 › 
Gazeteport 06.08.2013

Kadınlara online alışveriş tuzağı

Online alışveriş yapanların üçte ikisi gerçek hayatta yüzüne bakmayacağı şeyler için internette para harcadığını itiraf etti.

İnternette alışveriş bazıları için modern yaşamın vazgeçilmezi, bazıları için de para tuzağı anlamına gelebilir. Yeni yapılan bir araştırmada internette alışveriş yapanların önemli bir kısmı aldıkları eşyaların tuhaf olduğunda birleşiyor. Örneğin yüzde 66'sı geçen yıl içinde online yaptığı alışverişten en az birinin şüpheli olduğunu söyledi.

Kadınlara online alışveriş tuzağı

Araştırmaya göre online alışveriş yapanlar çok daha cesur renkleri seçebiliyor. Yüzde 44'ü ekrandaki gözükenden daha parlağını aldığını belirtti. Örneğin İngiliz bayrağı şeklinde, yılan derisi pantolon, iki parçadan oluşan pantolon gibi tuhaf kıyafetler aldığını söyleyen de var.

Ancak yapılan araştırmada kadınların internet alışverişinde çok daha fazla tuzağa düştüğü ortaya çıktı. Üçte birinden fazlası internette erkeklere göre daha cesur seçimler yaptığını söyledi. Barclaycard tarafından yapılan araştırmada sahip olunan eşyalardan en az sekizinin online alışveriş sonucu olduğu kaydedildi.

Bu arada İngiltere'de geçen yıla göre online kadın kıyafetlerinin satışı yüzde 28 arttı. Araştırmada katılımcıların beşte ikisi halihazırda haftada bir kere internette alışveriş yaparken, gardrobun çirkin olmasında bunun etkisi olduğunu düşünüyor.

Ancak online alışverişin düzenli olduğunu söyleyen de var. Yüzde 44'ü online olarak alışverişi daha fazla kontrol altında tuttuğunu söyledi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER