› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2012

Kilo vermek isteyenler, kulağınız bizde olsun!

Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz Dr. Ayşegül Çoruhlu. "Alkali Diyet ile nasıl kilo verilir?" sorusunun cevabını arayacağımız program, kilo vermek isteyenler için rehber niteliğinde. Kaçırmayın!

Her çarşamba, 12.00-13.30 saatleri arasında, 91.6 frekansından yayın yapan Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz, "Alkali Diyet"in yaratıcısı Dr. Ayşegül Çoruhlu.

Kilo vermek isteyenler, kulağınız bizde olsun!

“Vücudunuzda ne kadar fazla asit yükü varsa, ne kadar diyet yaparsanız yapın, bizzat ‘kendi bünyeniz’ yağ dokunuzu tamamen kaybetmenizi engeller” diyen Dr. Ayşegül Çoruhlu ile kilo vermede asit-alkali dengesinin önemini, alkali diyet ile kilo vermenin nasıl sağlanacağı konularını konuşacağız.

A'dan Z'ye diyet ve kilo verme konusunu ele alacağımız sohbetimizi dinlemek için saat 12.00’de radyonuzun frekansını 91.6'ya getirmeyi unutmayın! Radyo 24’ü Radyo24.com.tr adresinden de dinleyebilirsiniz.

Sohbetimize katılmak, Dr. Ayşegül Çoruhlu'ya sorularınızı iletmek için Pudra.com’un Facebook ve Twitter sayfalarını kullanabilir ya da 0212 274 10 52-57 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER