› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.10.2014

Kim Kardashian’a 16 aylık kızından hediye Hermes

Doğduğu günden beri giydiği kıyafetlerle gündemden düşmeyen Kim Kardashian’ın kızı North, annesine doğum günü için üzerini kendi boyadığı bir Hermes çanta hediye etti.

Kim Kardashian ve Kanye West’in 16 aylık bebekleri North annesi ile uyumlu giydiği kıyafetleri, marka çantaları ve iddialı tarzı ile daha 2 yaşına girmeden moda rüştünü ispatladı. Kendisine özel bir stil danışmanı tutulan North, geçtiğimiz ay Paris moda haftasında anne ve babası ile ön sırada oturarak en minik moda ikonu olmuştu. Küçük bebeği gündeme taşıyan en son hareketi ise annesine doğum günü için seçtiği hediye oldu.

Kim Kardashian’a 16 aylık kızından hediye Hermes

Geçtiğimiz hafta 34. yaşını Las Vegas’ta kutlayan Kim Kardahian, 16 aylık kızından kendi elleri ile boyayıp süslediği bir Hermes çanta hediye aldı. Tabii ki kızının bu hediyesinde parmağı olan Kanye West, hediye paketine North’un binlerce liralık çantanın üzerini boyarkenki görüntülerini de eklemiş. Başta çantanın modern bir artist tarafından boyandığını düşünen Kardashian videoyu izledikten sonra, ‘eserin’ kendi kızına ait olduğunu anlamış.

kim kardashian hermes canta hediye unluKim Kardashian'ın hediye Hermes çantası


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER