› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.12.2012

Kim Kardashian hamile!

Geçen hafta ortaya atılan dedikodular doğru çıktı ve Kim Kardashian ve Kanye West'in bir bebeği olacağı haberi doğrulandı. Haber anında yayıldı ve şimdiden bütün dünya bu göz önünde çiftin bebeğiyle ilgili konuşmaya başladı bile...

Dünyadaki efsane çiftler arasında çoktan yerini alan Kim Kardashian-Kanye West cephesinden mutlu bir haber geldi. Kanye West, Atlantic City'de verdiği konser sırasında kalabalığa müziği durdurun dedi ve Kim Kardashian'a gönderme yaparak "benim küçük annem için çığlık atın" diyerek dedikoduları doğrulamış oldu.

Kim Kardashian hamile!

Nisan ayından beri birlikte olan çift, hem aşklarıyla hem de stilleriyle büyük bir uyum yakalamış hatta Pudra.com'un 2012'nin en iyi giyinen çiftleri listesine girmişlerdi.

Kardashian ailesinin diğer üyeleri de büyük haberi Twitter aracılığıyla tüm dünyaya duyurdu ve heyecanlarını takipçileriyle paylaştı. Bu arada Kim Kardashian'ın henüz eski eşi Kris Humphrey'den resmi olarak boşanamadığını da küçük bir ayrıntı olarak belirtelim. Bu demek oluyor ki bebek yolda olsa bile Kim'i bir süre daha gelinlikle göremeyebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER