› 
 › 
Pudra.com 22.08.2011

Kim Kardashian masrafsız bir düğünle evlendi

Kim Kardashian, basketbolcu Kris Humphries ile evlendi. Düğünün tüm masrafları bir televizyon kanalı tarafından karşılandı, fotoğraflarıyla People dergisine satıldı.

Kim Kardashian da evliler kervanına katıldı. Basketbol oyuncusu 26 yaşındaki Kris Humphries ile evlenen Kardashian'ın düğününe Kardashian ailesinin reality show programlarının yapımcısı Ryan Seacrest, gelinliğin tasarımcısı Vera Wang, Lindsay Lohan, Avril Lavigne, Demi Lovato ve Ciara gibi isimlerin yer aldığı 440 davetli katıldı.

Kim Kardashian masrafsız bir düğünle evlendi

Brad Pitt ve Jennifer Aniston’ın da 2000 yılında evlendiği Los Angeles Montecito’da bir villada gerçekleşen düğünde Kardashian, mihraba üvey babası Bruce Jenner’ın kolunda yürürken, yaptığı konuşmada “Tek üzüntüm babamın mutlu günümde burada olmaması. Ama eminim ki cennetten bizleri izliyordur” dedi.

Bol elbiseli düğün
Tüm davetlilerden siyah ya da beyaz kostüm giymelerini isteyen Kardashian’ın fildişi renginde, kabarık etekli, dantelli, uzun kuyruklu bir gelinlik giydiği ve davet boyunca gelinlik hariç iki kıyafet değiştirdiği öğrenildi. Damat Humphries de, Ermenegildo Zegna imzalı beyaz simokin ceketiyle başladığı düğünü siyah ceketle tamamladı.

Düğünün hakları satıldı

Düğünün görüntüleri bu akşam "E! Entertainment Channel" isimli kanalda, düğün fotoğraflarıysa cuma günü People dergisinde yayınlanacak. Kanalın 20 milyon dolarlık düğünün tüm masraflarını üstlendiği, derginin fotoğraflar için yaklaşık 1.5 milyon dolar ödediği iddia edildi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER