› 
 › 
Pudra.com 07.05.2012

Kıvanç Tatlıtuğ'un başarısının sırrı

Milliyet Cadde müzik yazarı Tolga Akyıldız, Kuzey Güney dizisinde söylediği türkülerle konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ’u yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başarısının en büyük sırrı bir insan olarak ‘kendini bilmesi’. ‘Best Model’li, ‘Erkan Özerman’lı dönemlerinden tutun da ‘Aşk-ı Memnu’ya, oynadığı reklam filmlerine, ‘Ezel’de aldığı rolle oyunculuğunun bir başka boyutunu gösterme becerisine, müzikal oyunculuğuna, magazin basınıyla ilişkilerine, özel hayatındaki duruşuna kadar şöyle bir gözünüzün önünden geçirin Tatlıtuğ’un kariyerini.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başarısının sırrı

Hatta ben sizin için kısa bir özet geçeyim:
Bülent Ersoy’un klibinde oynamak için huzurlarında ‘görücüye çıkan’ ancak sarışın olduğu için beğenilmeyen, Gülben Ergen’in programında pazılarını ‘elleten’ tıfıl mankenden; Aşk-ı Memnu’daki şansını iyi değerlendirip oyunculuğu ‘oynayarak’ öğrenen, arkasından işin eğitimini de alan ve bugün ‘Kuzey Güney’deki oyunculuğuyla parmak ısırtan ‘yakışıklı’ çocuk.

Sakın ola ki “Türkiye’de ünlü olunca, hep böyle olmuyor mu? Zaman geçtikçe daha çok tanınıyor, daha çok kazanıyor; kazandıkça, ünlü oldukça basından kaçıyor; burnun büyüyor; bu işin kuralı bu” diye düşünmeyin.

Bu işi, Kıvanç gibi yapabilen, yani kendini ve ne yapmak istediğini bilen, oyunculuğunu sürekli geliştirmek isteyen, bunca ilgiye rağmen ayakları yere basan o kadar az insan var ki şov dünyasında.

Kameraları görünce ‘politik olarak doğru’ ya da ‘ninelerimizin sevdiği sanatçı’ kıvamına dönüşenlerden söz etmiyorum.
Tatlıtuğ; bir TV programında, sonra da ‘Kuzey Güney’de aldı bağlamayı eline türküler söyledi ya; hemen başladılar gaz vermeye: “Albüm çıkarmayı düşünmüyor musunuz? Muhteşem bir sesiniz var Kıvanç Bey!”

Hiç öyle muhteşem bir sesi yok. Sadece türküyü ‘doğru’ söyleyecek kadar şarkı söylemeyi biliyor. Tıpkı yaptığı her işte haddini de bildiği gibi. “Düşünmüyorum arkadaşlar, bu benim için tatlı bir hatıra olarak kalacak” dedi cevaben.
Ya işte böyle. ‘Behlül kaçar!’, sonra böyle doğru dürüst bir oyuncu, bir sanatçı adayı olarak geri döner, kendini bilirse.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER