› 
 › 
Pudra.com 09.02.2012

Küçük mutfak sırlarını öğrenin, hayatınız kolaylaşsın!

Koroplast, herkesin annesinden veya bir büyüğünden öğrendiği, kendisi küçük ama faydası büyük olan sırları tekrar gün yüzüne çıkarıyor.

"Hayatı Kolaylaştırır" sloganıyla 30 yıldır tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, mutfakta pratik çözümler sunan Küçük Mutfak Sırları’nın yanı sıra Koroplast ürünleriyle mutfak dışında da uygulanabilen ve hayatı kolaylaştıran ipuçlarını tüketicilerle paylaşıyor.

Küçük mutfak sırlarını öğrenin, hayatınız kolaylaşsın!

İşte, hayatı kolaylaştıran küçük mutfak sırlarından bazıları:

Avakadonuz çok mu sert? Koroplast Buzdolabı Poşeti’ne pirinç doldurup avakadoyu içine yerleştirerek yumuşamasını sağlayabilirsiniz.

Saçınızı mı şekillendireceksiniz? Koroplast Alüminyum Folyo ile saçınıza bigudi yapıp kolayca şekillendirebilirsiniz.

Evde boya mı yapılıyor? Avizeleri Koroplast Çöp Torbası ile sararak boya sıçramasını engelleyebilirsiniz.

Evde pudra şekeri mi bitmiş? Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı’nın arasına toz şeker koyup üzerinden sıcak ütü geçirerek pudra şekeri elde edebilirsiniz.

Et suyu mu hazırlayacaksınız? Tavuk ve kırmızı etinizi pişirdikten sonra suyunu soğutup Koroplast Buz Torbası’na doldurun ve dipfrize atın. Donmuş et suyunu küp küp keserek kullanabilirsiniz.

Bahçe saksılarını soğuktan korumak için Koroplast Çöp Torbası’na sarabilirsiniz.

Ayak bakımı yapmak için ayaklarınızı kremleyin üstüne sıcak havlu geçirip Koroplast Buzdolabı Poşeti’ni sıkıca geçirip bağlayın.

• Büyük boy Koroplast Buzdolabı Poşeti’ni katlayıp çantanızda ani yağmura karşı saçınızı korumak üzere taşıyın.

Kiviler çok sertse, Koroplast Buzdolabı Poşeti’ne koyun, olgun bir elma veya armut ekleyip, poşetin ağzını kapatıp, buzdolabında 1 gece bekletin, sabaha yumuşar.

Közlediğiniz biberleri kolay soyabilmek için sıcakken bir kaseye alıp üstünü Koroplast Streç Film ile sarın soğuyunca kolayca soyun.

Giysilerde ufak tefek yama işlemi yapmak için en uygun olan ütü ile yapışan yamadır. Yamanın ütü masasına yapışmasını önlemek için deliğin altına ufak bir parça Koroplast Alüminyum Folyo koyun. Folyo yamaya yapışmaz.

Fırında pişirdiğiniz balığın kokusu çıkmıyorsa, tepsiye Koroplast Alüminyum Folyo yayıp, üstüne tarçın serpin, orta ısıda 15 dakika çalıştırıp kokudan kurtulun.

Dondurulmuş rulo bisküvilerin hamurlarını kesmek için katlı hamuru Koroplast Yağlı Kağıdın üzerine yerleştirip dar kenarlarından başlayıp sıkı bir silindir oluşturacak şekilde kağıdın yardımıyla yuvarlayın.

• Koroplast Kilitli Poşet’leri yazdan kışa sebze veya başka ürünlerinizi dondurmak için kullanabilirsiniz, hem üstünü kolayca yazabilirsiniz, hem de ağzını sıkıca kapatabilirisiniz.

• Teknede veya deniz kenarında ıslanıp nemlenmemesi gereken, evrak, saat, telefon gibi malzemelerinizi Koroplast Kilitli Poşet’te saklayın.

Bayat ekmekleri nemlendirip Koroplast Fırın Torbası’nda fırınlarsanız tazecik olurlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER