› 
 › 
Pudra.com 31.08.2017

Kurban Bayramı'nda bağışlar Darüşşafaka'ya

Siz de Kurban Bayramı'nda Darüşşafaka'ya bağış yapın, el öpenleriniz her zamankinden çok olsun.

Darüşşafaka'ya yapacağınız bağışlar sayesinde, yüzlerce yetenekli çocuk kolej seviyesinde eğitimle iyi bir geleceğe hazırlanacak. Bu Kurban Bayramı'nda Darüşşafaka'ya bağışlarınızla eğitime katkıda bulunmak ister misiniz? 

Kurban Bayramı'nda bağışlar Darüşşafaka'ya

Darüşşafaka’da ülkenin her yanından, sınavla seçilen 1000’e yakın çocuk, ilköğretim dördüncü sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu, yatılı ve İngilizce eğitim görüyor. Çocuklar, 7 gün 24 saatlerini geçirdikleri Darüşşafaka’da yalnızca iyi eğitim almakla kalmıyor, sosyal ve kültürel yönden de zengin bireyler olarak yetişiyor.

Uluslararası standartlarda bir eğitim yuvası olan Darüşşafaka, öğrencilerinin, araştıran, sorgulayan ve sorumluluk sahibi aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor. Babasını ya da annesini kaybetmiş ve maddi imkanları yetersiz öğrencilere hizmet veren Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağış yapmak için bayramlar iyi bir fırsat.

Cemiyet, 154 yıldır ihtiyaç sahibi çocuklara sağladığı tüm bu olanakları, hayırseverlerin bağışları ile gerçekleştiriyor.

700 TL tutarındaki kesimsiz kurban bağışlarınızı, kredi kartınızı kullanarak www.darussafaka.org adresi üzerinden ya da bankanız aracılığıyla aşağıdaki yollardan yapabilirsiniz:
 
  • Akbank, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, HSBC, ING Bank, Şekerbank, T.C. Ziraat Bankası TEB, Tekstilbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası internet şubelerindeki "bağış" menüleri kullanarak,
  • Yukarıda adı geçen bankalardaki “1863” numaralı hesaba havale yaparak (Darüşşafaka Cemiyeti'ne yapılan bağışlardan havale ücreti alınmıyor.)

    Darüşşafaka Cemiyeti tel: 0212 276 50 20
    Darussafaka.org
    Facebook.com/darussafaka


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER