› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.05.2015

Leighton Meester anne oluyor

Heyecanla izlediğimiz Gossip Girl dizisinde Blair karakterini canlandıran Leighton Meester'in ilk çocuğuna hamile olduğu açıklandı. Meester, The O.C. dizisinden tanıdığımız Adam Brody ile basından uzak bir şekilde evlenmişti.

Heyecanla izlediğimiz Gossip Girl dizisinde Blair karakterini canlandıran Leighton Meester'in ilk çocuğuna hamile olduğu açıklandı.

Leighton Meester anne oluyor
Getty Images Turkey

'E! News' tarafından verilen bilgiye göre, 29 yaşındaki Meester, basından uzak bir şekilde The O.C. dizisinde Seth karakterini canlandıran Adam Brody'le dünya evine girmişti. Çift şimdi de bu bebek haberini mümkün olduğunca basından uzak tutmak istediler ancak geçtiğimiz günlerde Los Angeles'da görüntülendiklerinde Leighton Meester'in büyüyen karnı gözlerden kaçmadı.

Meester, geçen ekim ayında verdiği röportajda anneliğe hazır olduğunun sinyallerini vererek şunları söylemişti: ''Çoğu insan sırayla evleniyor ve sonra çocuk sahibi oluyor. Ben de böyle şeyleri seviyorum. Bir ailem ve bir evim olması güzel. Köpeklerim de var ve çok seviyorum.''

Adam ve Leighton'ı biz de tebrik ediyoruz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER