› 
 › 
Pudra.com 30.05.2012

Magazin basını Bonomo ve Eurovision'a kilitlendi

Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan magazin gündemi raporuna göre Can Bonomo’nun Eurovision serüveni mayıs ayı boyunca en çok konuşulan olay olurken, Tatlıses aylardır yer almadığı en medyatikler listesine 2. sıradan girdi.

57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi “Love Me Back” isimli şarkısıyla temsil eden Can Bonomo, medyanın da ilgi odağı oldu. Magazin dünyasında, son 5 ayın en yüksek yansımalarına sahip olan Bonomo, dünya basınından da övgü aldı. Bu yıl Azerbaycan’ın ev sahipliği yaptığı Eurovision’ı 7. sırada tamamlayan Bonomo, 6 bin 149 haber ve yazı ile medyanın en çok yer verdiği isim oldu.

Magazin basını Bonomo ve Eurovision'a kilitlendi

Tatlıses tekrar zirveye yaklaştı
MTM’nin hazırladığı magazin gündemi raporuna göre, İbrahim Tatlıses mayıs ayının en çok konuşulan diğer ismi oldu. 18. Kral Müzik Ödülleri’nde sahneye çıkıp ödülünü bastonsuz şekilde almasıyla ilgi toplayan Tatlıses, uğradığı saldırı sebebiyle yaşadığı sıkıntılı süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Tedavisinin ardından işlerinin başına geçen İbrahim Tatlıses’in, yeni albüm hazırlıklarının yanında Cihangir’de bir kebapçı dükkanı açmak istediği de konuşulan konular arasındaydı.

Demet Akalın evliliği ile konuşuluyor
Ayın bir diğer medyatik ünlüsü ise Demet Akalın oldu. Nisan ayı sonunda, işadamı Okan Kurt ile Çırağan Sarayı’nda dünya evine giren genç şarkıcı, eskiye oranla geceleri daha az dışarı çıktığını ve kıyafetlerine dikkat ettiğini belirtti. Ramazan ayında Umre ziyaretinde bulunacağını söylemesi ile de medyanın dikkatini çeken Akalın, 2013 yılında bebek sahibi olmak istediğini ifade etti. Demet Akalın, ay boyunca 2 bin 485 haber ve yazı ile yansıma buldu.

Acun Ilıcalı gündemden düşmüyor
Yapımcılığını üstlendiği yarışma programları ile adından sıklıkla söz ettiren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aya göre haberlerini yüzde 30 oranında arttırarak en çok konuşulan ilk 5 ünlü isim arasına girmeyi başardı. Survivor yarışma programının çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ndeki adada yangın çıkması ile korku dolu anlar geçiren Ilıcalı, “Yangında can kaybının olmaması tek tesellimiz” şeklinde yorum yaptı. Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho’nun konuşmacı olarak katıldığı "Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı’nda" moderatör olarak görev yapan Acun Ilıcalı, 2 bin 302 haber ve yazı ile medyada yer aldı.

Cem Yılmaz Avrupa’yı kırdı geçirdi
Mayıs ayının magazin gündeminden düşmeyen diğer bir isim Cem Yılmaz oldu. 4 Mayıs’ta Amsterdam’da başlayan turnesinde, Avrupa’daki hayranları ile buluşan usta komedyen, turneye eşi Ahu Yağtu’yu da götürdü. 27 Mayıs’ta sona eren turne kapsamında Avrupa’nın 15 şehrini dolaşan Yılmaz, izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. Zincirlikuyu’da bir ev daha alarak emlak yatırımına devam ettiği iddiasıyla da medyanın ilgisini çeken Cem Yılmaz, 2 bin 256 haber ve yazıda yer aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER