› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.01.2012

Meltem Cumbul neden Altın Küre'de sahneye çıktı?

2012 Altın Küre ödüllerinin Türkiye'de en çok konuşulan kısmı Meltem Cumbul'un sahneye çıkıp kısa bir konuşma yapması oldu. Meltem Cumbul neden o sahneye çıktığını açıkladı. İşte, yanıtı...

Önceki gün gerçekleşen 2012 Altın Küre Film ve Televizyon ödülleri töreninde sahneye Meltem Cumbul da çıktı. Kısa bir konuşma yapan Cumbul, dünyaya barış mesajı verdi.

Meltem Cumbul neden Altın Küre'de sahneye çıktı?

Meltem Cumbul, sahnede yaptığı konuşmada, çocukluğundan beri Altın Küre'nin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek, "Altın Küre ödülü şu anda benim ülkem Türkiye dahil 199 ülkede izleniyor. Ben bu töreni izleyerek büyüdüm ve bugün burada olmak benim için büyük bir şeref. Yurtta sulh, cihanda sulh" dedi ve eliyle zafer işareti yaptı.

Meltem Cumbul'un Altın Küre ödül töreninde sahneye çıkıp konuşma yapması sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Konuyu yorumlayanlardan bir kısmı Cumbul'un neden sahneye çıktığına anlam veremezken, bir kısmı da Türkiye'den bir sanatçının uluslararası bir törende sahneye çıkmasının çok gurur verici olduğu görüşünü dile getirdi.

Meltem Cumbul Altın Küre'ye neden katıldı?
Dünyanın en prestijli ödül törenlerinden olan Altın Küre ödül töreninde sahneye çıkarken herkesi şaşırtan Meltem Cumbul CNN Türk ekranına telefonla bağlanarak 5N 1K programında Cüneyt Özdemir'e geceye nasıl ve neden katıldığını anlattı.

Yarışmanın bu yılki başkanıyla geçmişten gelen bir dostlukları olduğunu söyleyen Cumbul, kendisinin isteğiyle gecede sahne aldığını söyledi. Cüneyt Özdemir'in herkesin merak ettiği, Cumbul'un gecede ödül vermeyip özel bir gösteri ya da sunum da gerçekleştirmezken ne amaçla sahneye çıktığı sorusuna Cumbul, "Altın Küre beni bir yıldız olarak dünyaya sundu ve bununla gurur duydum" dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER