› 
 › 
Pudra.com 25.04.2012

'Menekşe gözler'i Lindsay Lohan canlandıracak

Elizabeth Taylor'un iki kere evlenip boşandığı ünlü aktör Richard Burton ile yaşadığı aşkı konu alacak filmde Taylor'ı 25 yaşındaki aktris Lindsay Lohan canlandıracak.

"Menekşe Gözlü Yıldız" olarak ün kazanan Elizabeth Taylor'un iki kere evlenip boşandığı ünlü aktör Richard Burton ile yaşadığı aşkı konu alacak "Liz and Dick" adlı televizyon filminde ünlü yıldızı Lindsay Lohan oynayacak.

'Menekşe gözler'i Lindsay Lohan canlandıracak


Lohan'ın Taylor'u mükemmel bir biçimde canlandıracağına inandıklarını belirten yapımcı Larry Thompson, Lohan'ın aslında son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu ve ikinci bir şansı hak ettiğini ifade etti.

Lohan, California'daki bir kuyumcudan 2500 dolarlık bir kolye çaldığı, alkollüyken araç kullandığı ve şartlı tahliye kurallarını ihlal ettiği için 4 kez hapis cezasına mahkum edilmişti.

Lohan'ın canlandıracağı Elizabeth Taylor, "Cleopatra" filminin çekimi sırasında başrolü paylaştığı Burton ile ilk evliliğini 1964 yılında yapmıştı. 10 yıl evli kaldıktan sonra 1974'te ayrılan çift, bir yıl sonra tekrar evlenmiş, 1976 yılında da yeniden boşanmıştı. Taylor, 23 Mart 2011'te hayata veda etmişti.

Çekimlerine 4 Haziran'da başlanacak televizyon filminin, Ekim ayında yayınlanması bekleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER