› 
 › 
Pudra.com 21.08.2013

Meryem Uzerli hamile

Tüketnmişlik sendromu nedeniyle Almanya'ya dönen ve sevgilisi Can Ateş'ten ayrılan Meryem Uzerli, üç aylık hamile. Bugünlerde 'bekar anne' olmaya hazırlanıyor.

Tükenmişlik sendromu hastalığı yüzünden "Muhteşem Yüzyıl" dizisini bırakıp Almanya’ya giden Meryem Uzerli üç aylık hamile.

Meryem Uzerli hamile

Bir yıldır birlikte olduğu Meryem Uzerli’den ayrıldığını söyleyen Can Ateş, “Ayrıldığımız doğrudur. Hamile olduğuna dair bir bilgim yok” dedi. Çiftin ayrılık sebebinin Ateş’in bu hamileliği istemediğinden dolayı olduğu konuşuluyor.

Uzerli üç hafta önce Instagram sayfasında dünya haritasının fotoğrafını paylaşarak, “Sevgili arkadaşlar size güzel bir çarşamba diliyorum. Dünyamız büyük, Allah büyük... Hayat küçük bir kutu içinde gibi düşünmeyelim ve Allah’a güvenelim. Size sevgi ve kuvvet gönderiyorum. Çarşamba yeni bir gün” yazdı. Bu notu yazdığı günün, hamile olduğunu öğrendiği gün olduğu ortaya çıktı.

Almanya'ya gidip Meryem Uzerli ile söyleşi yapan Ayşe Arman da bugün Hürriyet'teki köşesinden şöyle yazdı:

"Türkiye’de geçirdiği o üç yılı, Muhteşem Yüzyıl’ı, başına gelen her şeyi onun ağzından dinledim. Ve tükenmişlik sendromunu. İnanılmaz şeyler öğrendim. Bizim zannettiğimizden çok daha ağır şeyler yaşamış. Şok, şok şok içinde kaldım. Ama en bombası, Meryem hamile! Bebeği 4 aya yaklaşıyor. Saçlarını kısacık kestirmiş, hem mutlu hem hüzünlü. Güçlü olmaya çalışıyor. Meryem, 'bekar anne' olmaya hazırlanıyor"


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER