› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.06.2011

Müstakbel prenses, prensi nasıl etkiledi?

Monaco Prensi Albert'le 1 Temmuz'da evlenerek "Monaco Prensesi" unvanını alacak olan Charlene Wittstock, Amerikan Vogue dergisine mayolu poz verdi. Bakın, müstakbel prenses, Prens Albert'ı nasıl etkilemiş?

Monaco Prensi Albert'le 1 Temmuz'da evlenerek "Monaco Prensesi" unvanını alacak olan Charlene Wittstock, Amerikan Vogue dergisinin temmuz sayısı için objektif karşısına geçti.

Müstakbel prenses, prensi nasıl etkiledi?

Verdiği söyleşide stilini oturturken yaşadıklarının yanı sıra Prens Albert’la ilişkisini de anlatan Charlene Wittstock, “Albert’la flört etmeye başladığımızda, gözlerin bu kadar üzerimde olacağını tahmin etmiyordum. Birlikte katıldığımız ilk davete gitmeden önce, kafama göre giysiler seçtim, manikürümü ve saçımı kendim yaptım. Tüm gün plajda voleybol oynamıştım, kendimi iyi hissediyordum, iyi göründüğümü düşünüyordum. Ama ertesi gün, basında beni yerden yere vurdular, rüküş olmakla suçladılar” dedi.

Aslen Güney Afrikalı bir yüzücü olan 33 yaşındaki müstakbel prenses, “Karl Lagerfeld ‘Sen yeni Grace Kelly olacaksın, insanlar seni stil ikonu ilan edecek. Giysilerine dikkat etmen lazım’ dedi. Ben de danışmanlarla çalışmaya başladım” şeklinde konuştu.

Patrick Demarchelier’e mayoyla poz veren prenses “Albert’la tanıştığımızda üstümde mayo vardı. Onu böyle etkiledim. Benim için mayo, dünyanın en özel giysisi” dedi. Wittstock, gelinliğini Giorgio Armani’nin tasarlayacağını söyledi.


Etiket: ünlüler, evlilik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER