› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.05.2017

Annelik sevgisi hissedenlere özel proje

Anneler Günü içinde annelik sevgisi hisseden herkesin günüdür. Nestlé Purina PRO PLAN'nin Anneler Günü'ne özel içimizi ısıtan projesi Pudra.com'da.

Biricik annelerimizin günü yaklaşıyor. Ama Anneler Günü'nü içinde annelik sevgisi hisseden herkese armağan etmek de gerek. Aileden biri haline gelen sevimli evcil hayvanların sahiplerini de birer anneden saymamak olmaz. Nestlé Purina PRO PLAN, evcil hayvanlar ve sahipleri arasındaki duygusal bağı sahiplenerek Anneler Günü kapsamında imza attığı projede evcil hayvan sahiplerine minik dostlarıyla en güzel anlarını ölümsüzleştirme şansı tanıyor.

Annelik sevgisi hissedenlere özel proje

PRO PLAN Türkiye’nin sosyal medya hesaplarında yaptığı yarışmada, kullanıcılar minik dostlarıyla fotoğraflarını paylaştı ve içindeki annelik sevgisini anlattı. Yarışma sonucunda aralarında ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un da yer aldığı jüri ile 10 kazanan belirlendi ve bu kazananlar minik dostlarıyla Mehmet Turgut tarafından kendi stüdyosunda fotoğraflandı. Projeyle ölümsüzleşen bu tatlı anılar, 7 Mayıs 2017 Pazar günü, saat 15:00’da’ Kanyon AVM’deki Mehmet Turgut’un #AiledenBiri sergisinde ziyaretçilerle buluşacak. Bu tatlı sergiyi kaçırmayın!
Annelik sebgisi hissedenlere özel proje


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER