› 
 › 
19.09.2012

Nurseli İdiz geri dönüyor

Kısa süre önce magazin basınındaki alkollü görüntüleriyle adından söz ettiren oyuncu Nurseli İdiz, yeni bir dizi, tiyatro oyunu ve sinema filmiyle yeni bir başlangıç yapıyor.

Önümüzdeki günlerde Gani Müjde'nin yazdığı "Harem" adlı tarihi komedi dizisiyle ekranlara gelecek olan Nurseli İdiz, bir yandan da yeni bir tiyatro oyunu için sahneye çıkmaya ve sinema filmine hazırlanıyor. İdiz, yaşadığı tatsız olayları unutmak istediğini belirterek, "Bundan sonra sadece işimle gündeme geleceğim" diyor.

Nurseli İdiz geri dönüyor

Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği "Harem" adlı tarihi komedi dizisinde Mozaikli Valide Sultan karakterini canlandırmaya başlayan İdiz, "Bu işlerle birlikte küllerimden yeniden doğacağım. Bunca yıllık meslek hayatımda ilk defa bir ekiple çalışmaya başladım ve kendimi Özgür Aras'a teslim ettim. En son yaşadığım olaylardan sonra Özgür Aras krizi yönetti, şimdi doktorumdan diyetisyenime, iş takibinden medya ilişkilerime kadar her şeyle ilgileniyor. Bir anda üç işin içinde buldum kendimi. Tüm yaşadıklarımdan sonra her şerde bir hayır vardır diyorum. Artık kendime ve ekibime tek bir sözüm var, sadece çalışacağım" diyor.

Yaşadığı sıkıntılı günleri tedavi gördüğü bipolar hastalığına bağlayan Nurseli İdiz, hastalığının nüksettiği dönemlerde kendisini iyi yönetemediğini belirtiyor. Psikiyatride duygu durum bozukluğu olarak karşılık bulan bipolar bozukluk tedavisi gören İdiz, bu zor günleri atlatmak için kendini işine verdiğini söylüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER