› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.06.2014

Olivia Palermo sessizce evlendi

Stil ikonu Olivia Palermo nişanlısı Johannes Huebl ile New York’ta sade bir törenle hayatını birleştirdi.

Çoktandır beklenen düğün sessiz sedasız New York’ta gerçekleşti. 6,5 yıldır birlikte olan çift geçtiğimiz aralık ayında nişanlanmıştı. Olivia ve Johannes'in gizlice evlendikleri dedikoduları yayılmaya başlamışken ikili, sadece en yakınlarının katıldığı küçük bir törenle geçtiğimiz gece evlendiklerini duyurdu.

Olivia Palermo sessizce evlendi

olivia palermo evlilik gelinlik dugun unlu 2### FOTOGRAF METNI ###

Her zaman şık kıyafetleri ve göz alıcı stili ile dikkat çeken Palermo, gelinliği için son derece sade bir tercih yaptı. Üç parçadan oluşan gelinliği Carolina Herrera tarafından özel olarak tasarlanan Olivia’nın aksesuar tercihleri de bir o kadar sadeydi. En çok dikkat çeken ayrıntı ise Sex and the City dizisinde Carry Bradshaw’un da düğünü için tercih ettiği Manolo Blahnik’in meşhur saks mavisi ayakkabılarıydı. Ünlü güzel, sade görünümünü at kuyruğu saçları ve doğal makyajı ile tamamladı. Damat Johannes Huebl ise damatlık olarak Marc Anthony Hamburg imzalı bir takım elbise tercih etti.

olivia palermo evlilik gelinlik dugun unlu### FOTOGRAF METNI ###

Olivia Palermo, sıra dışı tercihleri ve özgün tarzı ile düğün gününde de şaşırtmadı ve neden bir moda ikonu olarak anıldığını bir kez daha kanıtladı. Birbirine çok yakışan bu güzel çifte mutluluklar diliyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER