› 
 › 
Pudra.com 03.02.2012

Oscar adayı dev kadro

Vanity Fair dergisi, mart sayısının kapağına Hollywood'un parlayan yıldızları olarak görülen bu yılın Oscar adayı 11 aktrisi taşıdı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da mart sayısını Oscar Ödül Töreni'ne ayıran Amerikan magazin dergisi Vanity Fair, bu yılın Oscar adayı aktrislerini bir araya getirdi.

Oscar adayı dev kadro

Hollywood’un son dönemde parlayan kadın yıldızlarının yer aldığı derginin üç parçadan oluşan kapağında, "Ejderha Dövmeli Kız" karakteriyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen Rooney Mara, Jane Eyre rolüyle dikkatleri üzerine çeken Mia Wasikowska, "Açlık Oyunları"nın Katniss’i Jennifer Lawrence ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında heykelciği kucaklaması beklenen Jessica Chastain yer alıyor.

Kapağın iç kısmında yer alan isimler ise Elizabeth Olsen, Adepero Oduye, Shailene Woodley, Paula Patton, Felicity Jones, Lily Collins ve Brit Marling.

Fotoğraflarda, 1920’li yıllara damgasını vuran saç tasarımları ve caz müziğin yeni yeni filizlenmeye başladığı dönemin ambiyansını taşıyan kıyafetler dikkat çekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER