› 
 › 
27.11.2017

Prens Harry ve Meghan Markle nişanlandı

İngiltere Prensi Harry ve oyuncu Meghan Markle Londra'da nişanlandı. Düğünün ise 2018’in bahar aylarında gerçekleşeceği söyleniyor.

İngiliz Kraliyet Sarayı Kensington'da yapılan açıklamada Prens Harry ve kız arkadaşı Meghan Markle'ın nişlandıkları belirtildi. Böylece İngiliz Kraliyet Ailesine yeni bir üye daha katılmış oldu.

Meghan Markle ve Prens Harry

Londra'da nişanlanan çift ile ilgili bu haberi sadece yakın aile üyelerinin bildikleri ifade ediliyor. Prens Charles'ın resmi ofisinden yapılan açıklamaya göre Prens Harry ve Meghan'ın düğünü 2018’in bahar aylarında gerçekleşecek.

Harry'nin babası Prens Charles, çift için çok mutlu olduğunu Meghan'ın ailesinin de birlikteliği onayladığını belirtti.

Prens William ve Kate Middleton ise, "Çok mutluyuz. Meghan'ı tanımak ve onların mutlu bir şekilde birlikte olmalarını görmek çok keyifli..." şeklinde açıklama yaptı. 

prens harryPrens Harry ve Meghan Markle çiftinin, 27 Kasım Pazartesi öğleden sonra Kensington Sarayı önünde çektirdikleri fotoğrafta Meghan'ın yüzüğü işte bu şekilde objektiflere yansıdı. 

Meghan Markle'ın nişan yüzüğünün Prens Harry'nin annesi Leydi Diana'nın pırlantalarından yapıldığı kaydedildi.

Nişan yüzüğü, Harry henüz 12 yaşında iken 1997'de hayatını kaybeden annesi Prenses Diana’nın son koleksiyonundan iki pırlanta içeriyor.

Kraliçe II. Elizabet’in resmi kuyumcusu olan Cleve and Company tarafından yapılan yüzüğünün üzerine, Prenses Diana'nın pırlantalarının yanı sıra Prens Harry için özel bir değeri olan Bostwana'dan gelen taş, altın bir halka ile monte edildi.

Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ı daha yakından tanıyalım…

CSI: NY, CSI: Miami, Fringe ve Suits gibi izlenme rekorları kıran dizilerde yer alan Amerikalı oyuncu Kaliforniya’da doğup büyümüş ve uzun bir süre Toronto’da yaşadıktan sonra “Suits” dizisi nedeniyle Londra’ya taşınmıştı.

Bir diğer önemli haber ise, 15 Eylül 1984 doğumlu Prens Harry'den 3 yaş büyük olan 36 yaşındaki oyuncunun daha önce bir film yapımcısıyla evlenip boşanmış olması. 

Görünen o ki, Prens Harry ve Meghan Markle'nın beraberliği, İngiliz Kraliyet Ailesi'ne pek çok ilki birlikte yaşatacak. Çünkü, Meghan Markle, Kraliyet Ailesi'nin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olacak.

Umarız Meghan Markle ve Prens Harry çok mutlu olurlar.

prens


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER