› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.04.2012

Pudra Kadınları Radyo 24'te Psikolog Pelin Erbil ile birlikte

Uzman Psikolog Pelin Erbil, Radyo 24’teki (91.6) Pudra Kadınları programımızda bugün konuğumuz olacak. Kanser psikolojisi ile ilgili merak edilen her şeyi konuşacağız. Sohbetimize katılın!

Her çarşamba, 12.00-13.30 saatleri arasında, 91.6 frekansından yayın yapan Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz, Uzman Psikolog Pelin Erbil.

Pudra Kadınları Radyo 24'te Psikolog Pelin Erbil ile birlikte

Kanser psikolojisi üzerinde yıllardır çalışmalar yapan Uzman Psikolog Pelin Erbil ile içinde bulunduğumuz Kanser Haftası vesilesiyle kanser hastalığına yakalanmış kişiler ve onların çevresindeki insanların ruhsal durumlarıyla ilgili konuşacağız. İnsan kanser hastalığına yakalandığında ne hisseder, yakınlarının duyguları nasıl olur? Her şeyden önemlisi kanser hastalığı aileye ve özellikle çocuklara nasıl açıklanır? Kanser hastalarının psikolojik durumlarını iyileştirmek için neler yapılabilir?

Tüm bu hayati önemdeki soruların yanıtlarını Uzman Psikolog Pelin Erbil'den dinlemek için saat 12.00’de radyonuzun frekansını 91.6'ya getirmeyi unutmayın! Radyo 24’ü www.radyo24.com.tr adresinden de dinleyebilirsiniz.

Sohbetimize katılmak, Pelin Erbil'e sorularınızı iletmek için Pudra.com’un Facebook ve Twitter sayfalarını kullanabilir ya da 0212 274 10 52-57 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER