› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.03.2017

Kendime sevgilerimle

Kendimize değer veriyor, kendimizi seviyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Pudra Melekleri kendilerinde en çok sevdikleri özellikleri paylaştı.

Kimse kusursuz değildir. Kendimizi kusurlarımızla ve bizi biz yapan özelliklerimizle seviyoruz. Saçımızın rengi, gülümsememiz, heyecanlarımız, sabrımız veya çalışkanlığımızla gurur duyuyoruz. 

Pudra'nın ortak noktası: Sevgi

Türkiye'nin kızkıza sosyal ağı Pudra uygulamamızda, Pudra Melekleri Kadınlar Günü için eğlenceli bir etkinlik yaptı. "Kendime sevgilerimle" diyerek, kendilerinde en çok beğendikleri özellikleri A4 kağıdına yazdılar. Kimisi gamzelerini çok sevdiğini söyledi, kimisi sonsuz sabrını... Gelin kendini seven Pudra Melekleri'nin karelerine hep beraber bakalım.
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Birgunlukkelebek
"#kendimesevgilerimle #8martkadinlargünü #pudrabanayeter #merhabapudra"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Chocolate
"Küçükken minicik dünyama sadece oyuncak bebekler verdiler ve dediler ki: Büyüyünce anne olacaksın👼🏼 ve ben büyümeye başladım büyüdükçe anladım meğer ne kadar çok şey olabilirmiş insan: Öğrenci oldum✍🏻,öğretmen oldum👩🏻‍🏭, meslek seçtim mühendis oldum👩‍💼, sorun çözen oldum🙄, dinleyen oldum👂, aşçı oldum😋, aşık oldum💑, birilerinin hayatına ışık oldum☀️Çocuk doğurmadan bile anne oldum🐾abla oldum👧🏻, teyze oldum👩🏻, hayat kurtaran oldum👷🏻‍♀️, para kazanan oldum👩‍⚖️, ayakları üzerinde duran oldum👣 En önemlisi özgür oldum 🕊Hayatımı kendim istediğim gibi şekillendiren oldum. Ben doğru oldum 👍🏻bazen de hata oldum🙈. Bu hayatta bir çok şey oldum ve olmaya da devam ediyorum. Ama şunu biliyorum her ne olursam olayım hep kendim oldum, hep kadın oldum.👄 💪🏻Güç önce kendine inanmaktan gelir kendi gücümüze önce kendimiz inanalım ki başkalarına da gösterebilelim. Kadınlar günümüz sevgiyle kutlu olsun💜💕💜💕#kendimesevgilerimle #pudrabanayeter #hayatpudrada #8Mart #kızlarıngücü"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Pamuk01
"Sevgi gücünün yine başarmadığı birşey olmadığını gördüm🙏🏻❤️çok heyecanladım sizin gibi güzel yürekli insanları tanıdığım için çok mutluyum😊🎉bizler kadın olarak emin olun çok şey başarırız hep dik, güçlü💪🏻💪🏻🎀ve arkamıza bakmadan☺️...bugun emeği geçen vaktinden çalan gecemize ortak olan resmî olmayan Doğum günümüze mumlar yakıp üfleyen meleklerime teşekkür ederim❤️bunları yazarken ağlamamda cabası tabi..o güzel beyaz sayfasınıza neler neler yazdınız öyle🙏🏻🙏🏻PUDRA'mmm iyiki olmuşsun iyiki derdimize derman, Sevinç'lerimize ortak, sabah kalktığımda aklıma ilk gelen,😂😂güzel haberler bekçisi🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ve yolumuzda emeği geçen arkadaşlarıma vee veee en enlerim @elif immm sen iyiki varsın ❤️❤️yine harikalar yarattın 🙏🏻-#kendimesevgilerimle #pudrabanayeter #pby"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Paspamuk
Her ne kadar belli olmasa da gamzelerim olsuuuun #kendimesevgilerimle , kadın olmanın haklı gururu sonuna kadar hem deee 💪🏼😄. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık 😌😌😌. Huzurla uyuyacağım bir gece olucak 🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾. GAMZELERİMİ SEVİYORUM 😍😍😍😍.
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Elif
"Kızlarrrr 💙🙏🏻🎀🏡🎪🎢🎊🎉🎡🎂 Kızkıza kızlarrr 😃💙🙏🏻 Heyecandan çıldırmak üzereyim ama ilk paylaşımı yapıyorum 🙈😂😂😂 Enerjime 💪🏻 ve onun sonsuz kaynağına binlerce teşekkürler #kendimesevgilerimle #scsab #pudrabanayeter #hayatpudrada #8Mart #kızlarıngücü 😃🤸🏻‍♀️☁️🤸🏻‍♀️🙈"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Merveliz
"#kendimesevgilerimle iyi bir anne olabildiğim için 🙏🏻🙏🏻👩🏻👧🏻💟💟 #pby #pudrabanayeter"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Ezgiiiakg
"Her zaman gülümsediğim gülüşlerimi eksik etmediğim için kendime teşekkür ederim 🙈 #kendimesevgilerimle#sevgiseli#pudrabanayeter"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Arzuveorguleri
"#kendimesevgilerimle 💙💙💙💙💙 Kadına ne verirseniz size onu çoğaltarak geri verir sevgi mesela büyütür büyütür sığdıramadı yere göğe ... KAdın ! Sen iyiki varsınki evren seninle güzel seninle rengarenk 💪💪💪.. tüm güçlü kadınlara ve bugün Doğum günü olan PUDRAM'a selam olsun iyiki varsın dünyammm 🌺🌺🌺🌺🌺💞💞💞💞💞💙💙💙💙🙈🙈"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Reyhans
"#kendimesevgilerimle der kapatırım geceyi #pudra canlar 😍❤️ #pudrabanayeter #pby #8mart #dünyakadınlargünü"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Maviyengec 
"Ne anne olduğum için kadınım ben nede filancanın eşi olduğum için ! Doğurmadan evlenmeden kadın olduğumun farkında olanlardanım ! Kendimi hep çok sevdim ve hep seveceğim😍💋canım ben ya😆😆 teşekkür ederim cadılığım 😂🙈çok ciddiyim en sevdiğim özelliğimdir🤓🙈beni sevenlerinde en sevdiği özelliğimdir😊🤗🙈 must olan tek özelliktir kadın için😂 hanginiz değilsiniz beahhh 😃 #kendimesevgilerimle #sizesevgilerimle #8mart #pby #pudrabanayeter"
-pudra-uygulamasi-pudra-melekleri-kizlari
Aypamuksun
Her kadın güzeldir güzelleştireni olduğu sürece ne UMUT ET NEDE UMUDUNU KAYBETTT HAYAT SEVİNCE GÜZEL 👍🏻 #kendimeteşekkürederim ❣️❣️❣️❣️🌈🌈🌈🌈🌈❣️❣️❣️❣️


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER