› 
 › 
28.09.2023

Robbie Williams: Kedi olmak bi' harika!

Robbie Williams söylüyor: Kedi olmak bi' harika! Nestlé'nin afacan kedisi Felix ve Robbie Williams, 'Kedi Olmak Bi’ Harika' kampanyasında bir arada.

Nestlé Purina PetCare’nin afacan kedisi Felix ve dünyaca ünlü müzisyen Robbie Williams, dünyadaki tüm patili dostlar için “Kedi Olmak Bi’ Harika” kampanyasında bir araya geldi.

Purina'nın yeni kampanyasında Robbie Williams söylüyor: Kedi olmak bi' harika!

Purina’nın heyecanlı dostu Felix ile Robbie Williams bir araya gelerek, “Kedi Olmak Bi’ Harika” dedi. İkiliyi bir araya getiren reklam filmi, Marco Grandia imzasını taşıyor.

Williams’ın “Kedinizi Bir Star Gibi Besleyin” dediği Purina’nın yeni kampanyasında, Felix’in kedilerin hem kendini star gibi hissedeceği hem de yemek zamanlarında “Kedi Olmak Bi’ Harika” dediğine vurgu yapılıyor. 
 
It’s Great to Be a Ca

“Uzun süredir kedi hayranıyım”

İş birliği kapsamında hayata geçirilen yeni şarkı, It’s Great to Be a Cat hakkında konuşan şarkıcı Robbie Williams: “Felix’in yeni sesi olduğum için çok mutluyum çünkü uzun zamandır kedilerin hayranıyım ve bu sürede birçok kedi sahiplendim. It’s Great to Be a Cat, müziği, sözleri ve melodileri ile kesinlikle akılda kalan keyifli bir şarkı. Onları yakından tanıyan sıkı bir hayvansever olarak söyleyebilirim ki kedi olmak harika’’ dedi.

Felix ve dostlarının yaşamına odaklanırken, evcil hayvanlar ile sahipleri arasındaki özel bağa da gönderme yapan yeni şarkı, Felix'in resmi sitesinden dinlenebiliyor. 25'in üzerinde Avrupa ülkesinde aynı anda yayınlanan film, eş zamanlı olarak Felix'in resmi Meta, TikTok, YouTube sayfalarında da yayında. 



İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Kedileri eğlendirmenin 7 yolu
Gözü sürekli dışarıda olan kedinizi eğlendirmenin 7 pratik yöntemi...

Kedi, köpekli evde büyüyen bebekler daha sağlıklı
Yapılan araştırmaya göre kedi veya köpeklerle aynı evde yaşayan bebeklerin bağışıklık sistemi daha güçleniyor ve bebekler daha sağlıklı oluyor.

​Kediye alerjisi olanlar ne yapmalı?
Kedi alerjisi kendini nasıl gösterir? Kediye alerjisi olanların neler yapması gerekir? Kısacası bu sevimli hayvana karşı oluşan alerji hakkındaki herşey pudra.com'da!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER