› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.04.2011

Sizin aykırı erkeğiniz kim? Bize söyler misiniz?

19 Nisan 2011 Salı günü Radyo 91.6’da yapacağımız “Pudra Kadınları” programında aykırı erkekleri konuşacağız. İsimleri belirlemek için "aykırı erkekler oylaması"nı başlatıyoruz!

Bilenler biliyor, bilmeyenlere de duyuralım. Pudra.com ekibi olarak, her salı saat 11.00’de, “Pudra Kadınları” adlı programımızla Radyo 91.6’dayız!

Sizin aykırı erkeğiniz kim? Bize söyler misiniz?

12 Nisan 2011 Salı günkü programımızda konu “Kaybedenler Kulübü” filminden açılınca aykırı erkeklerden söz etmek kaçınılmaz oldu. Nejat İşler ve Yiğit Özşener’di elbette mevzu bahis olan isimler. Tabii bu kadarla sınırlı olmadığını biliyoruz bizi etkileyen “aykırı erkekler”in. Peki, kim bu aykırı erkekler?

Bu soruyu neden soruyoruz? Soruyoruz, çünkü 19 Nisan Salı günü yapacağımız programda “aykırı erkekler”i enine boyuna konuşacağız. Bu adamlar bizi neden etkiliyor? Bizi etkilemek için özel bir çaba mı sarf ediyorlar yoksa doğal ve salaş duruşları mı gözümüzü kamaştırıyor? Peki ya hayatımızdaki erkekler, partnerlerimiz, eşlerimiz ne düşünüyor bu aykırı erkekler hakkında? Burun mu kıvırıyorlar, beğendiğimiz için bize hak mı veriyorlar?

Tüm bu sorulara yanıt bulmak için öncelikle aykırı erkekleri belirlememiz gerekiyor. Oylamayı başlatıyoruz!

Sevgili Pudra.com okuyucuları! Nejat İşler ve Yiğit Özşener’le başlattığımız aykırı erkekler listesini geliştirmemiz için bize yardım eder misiniz? Sizin “aykırı” erkeğiniz kim? Onu neden aykırı ve etkileyici buluyorsunuz? Bize yazmak için bilgi@pudra.com adresini kullanabilirsiniz. Ya da Facebook ve Twitter üzerinden yazabilirsiniz. Bekliyoruz!

Pudra ekibi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER