› 
 › 
Pudra.com 27.02.2012

Soğuk hava geri geliyor

Türkiye'ye Ukrayna üzerinden soğuk hava, fırtına, kar ve tipi geliyor. Yarın akşamdan itibaren kar yağışları bekleniyor. Soğuk havanın etkisi hafta sonuna kadar devam edecek.

Bir süredir güneşin yüzünü gösterdiği Türkiye yarın akşam saatlerinden itibaren yine soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Soğuk hava geri geliyor

Bütün bölgeler çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin batısı yağışlı geçecek.

Rüzgar güney Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da güneybatı yönlerden kuvvetli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Yetkililer, kuvvetli ve yoğun kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, buzlanma ve eğimin yüksek olduğu yerlerde çığ gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyardı.

İstanbul'da hava nasıl olacak?
Pazartesi kuvvetli yağmur görülecek. Akşam saatlerinde fırtına çıkacak ve yağış iş çıkışından sonra kara dönmeye başlayacak. Salı ve çarşamba günleri de İstanbul'da aralıklı kar var.

Ankara, İzmir, Bursa ve Adana'da hava
Ankara'da yarın yağmur var. Sıcaklık 7 derece olacak. Yarın gece yağış kara dönmeye başlayacak. 3 gün sürecek kara karşı başkentliler hazırlıklı olmalı.

İzmirliler de yarın sabah karla uyanabilir. Fırtına ile birlikte sıcaklık 2 dereceye inecek. Bursa'da kar yarın akşama doğru başlayacak. Adana ise sağnak yağışlı olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER