› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.03.2017

Super Mom etkinliğinde buluşalım mı?

Super Mom Alışveriş Şenliği, Pudra ana sponsorluğunda Kozyatağı Hilton Otel'de gerçekleşiyor. 19-20 Mart tarihindeki ücretsiz Super Mom'da buluşalım mı?

Kızkıza iki gün geçirmek, alışveriş yapıp sosyalleşmek ve Pudra'nın Melekleri ile tanışmak için sizi Super Mom'a davet ediyoruz. 19-20 Mart tarihlerinde Pudra ana sporluğunda, Hilton Kozyatağı Otel'de gerçekleşecek Super Mom etkinlik alanının hemen girişindeki Pudra standına gelirseniz size sürprizlerimiz var. 11:00-19.00 saatleri arasındaki alışveriş şenliğinde kadın, anne-çocuk, tekstil, bakım, oyuncak ve sağlık alanında ürünlerini yakından görmek istediğiniz en iyi markalar yer alacak. Rengarenk, eğlenceli, bol hediyeli ve sürpriz dolu 2 gün geçireceğiz. Etkinlikte rahat rahat alışveriş yapmak isteyen anneler için çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edecekleri animasyon ekibi de hazır olacak.

Super Mom etkinliğine davetlisiniz

20 Mart'ta Demet Akalın'ın bir konser vereceği Super Mom'da, televizyondan tanıdığımız oyuncu Gaye Turgut, moda dünyasından ilgiyle takip ettiğimiz Rana Demir ve Duygu Şentürk gibi birçok blogger ve youtuber katılacak. Bu yıl altıncısı yapılan Super Mom'ı anne-kız kombinleri deyince akla ilk gelen isimlerden Melek İçmeli organize ediyor. 
 
supermom-etkinligi-pudra-sponsor-melek-icmeli


Tarih: 19-20 Mart 2017
Saat: 11.00-19.00 arası.
Yer: Hilton Kozyatağı Otel
Giriş ücretsiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER