› 
 › 
Pudra.com 30.04.2012

THe House Hotel Bosphorus dünyanın en iyi otelleri arasında!

The House Hotel Bosphorus, dünyanın en prestijli seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller’ın hem İngiltere, hem de ABD edisyonlarında "The Hot List"e girmeye hak kazanan Türkiye'deki iki otelden biri oldu.

Gezginlerin kutsal kitabı Conde Nast Traveller, her yıl yoğun bir seyahat trafiği ve titiz bir çalışma sonucu yayınladığı "The Hot List" ile dünyanın en iyi otellerini seçiyor. 2011 yılında The House Hotel Nişantaşı, Türkiye’den tarihi Pera Palace ile birlikte listeye dahil olmakla kalmadı, Conde Nast Traveller gerek otelin konumundan, gerekse etkileyici dekorasyonundan hayranlıkla bahsetti.

THe House Hotel Bosphorus dünyanın en iyi otelleri arasında!

The House Hotel ailesine geçtiğimiz Mayıs ayında katılan The House Hotel Bosphorus ise, Aman Resorts Bodrum ile birlikte "The Hot List 2012"ye Türkiye’den seçilen iki otelden biri oldu.

Ortaköy’de bulunan Tarihi Simon Kalfa Binası’nda kapılarını açan The House Hotel Bosphorus, dönemin klasik izlerini taşıyan, rahat, modern ve lüks stiliyle ve tüm boğazı ayaklar altına seren olağanüstü manzarasıyla Conde Nast Traveller’ı büyüledi. Okurlarına The House Hotel Bosphorus’ta romantik bir şehir deneyimi için bahar aylarını, Ortaköy’ün gece hayatının tadını çıkarmak içinse yazın bir hafta sonunu öneren Conde Nast Traveller, pirinç, mermer ve ceviz ağacının kullanıldığı Autoban imzalı dekorasyona da övgü yağdırdı.

The House Hotel Bosphorus, açıldığı günden bu yana Ricky Martin, Monica Bellucci, Kevin Spacey, Matt Dillon gibi yıldızları ağırlamıştı.

The House Hotel Bosphorus
Adres: Salhane Sokak No: 1 Ortaköy, İstanbul
Tel: (0212) 327 77 87

The House Hotel Galatasaray
Adres: Firuzağa Mah. Bostanbaşı Cad. No:19 Beyoğlu, İstanbul
Tel: (0212) 252 04 22

The House Hotel Nişantaşı
Adres: Abdi İpekçi Cd. No:34 Nişantaşı, İstanbul
Tel: (0212) 224 59 99

www.thehousehotel.com/tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER