› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.07.2011

Trendlerden trend beğen!

Planking (yüzüstü uzanma) ve tüneme hareketlerinden sonra yeni bir poz verme trendiyle daha tanıştık. Ama dikkat, hemen denemeye kalkmayın. Herkese uygun olmayabilir!

Fotoğraf konusunda gün geçmiyor ki yeni bir trendle tanışmayalım. Önce olur olmaz her yerde, bir devenin tepesinde, yürüyen merdivenlerde, cadde ortasında yüz üstü uzanıp fotoğraf çektirme modası başlamıştı. Avustralya'da başlayıp "planking" adıyla dünyaya yayılan bu akımdan sonra tüneme modası başladı. Baykuş gibi pozisyon alıp, değişik yerlerde fotoğraf çektiren insanlar bunu facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınladılar. Bu trend de yine Avustralya’da başladı.

Trendlerden trend beğen!

Şimdi üçüncü trendle tanıştırıyoruz sizi. Bu yazın trendi bu: Havuzun üstünde, havada, rahat bir pozisyonda asılı kalmış pozu vermek. İnterneti saran fotoğraf çılgınlığının adı ise "sakin dalış".

"Sakin dalış", bir grup insanın, suya dalmadan önce havada verdikleri komik pozları internete yüklemesiyle başlayan bir hareket. ‘Yaşa ve dal’ mottolu ‘leisuredive.com’ adlı web sitesi, dalış pozu verecek adaylara ideal görüntüyü elde etmek için yapması gerekenleri iletiyor. Buna göre uygun pozisyonu yakalamanın en iyi yolu tramplenden atlamak.

Bakalım, bundan sonra bizi hangi 'yaratıcı' hareket bekliyor!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER