› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.02.2012

"Van için Türkiye Kumbarası"na destek olun!

Depremle sarsılan Van için başlayan yardım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Siz de Van'da yaşayan öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Turkcell'in açtığı "Van için Türkiye Kumbarası"na katkıda bulunabilirsiniz.

Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen ve yüzlerce can kaybına neden olan depremlerin ardından tüm ülkede başlayan yardım seferberliği, depremin üzerinden yaklaşık dört ay geçmesine rağmen kişiler ve kurumlarca sürdürülüyor. Bölgeye yapılan yardımlarla yaraların sarılması için çalışılıyor. Sosyal yaşamın normalleşmesi için gerçekleştirilien bu çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.


Turkcell de Van’a yardım çalışmalarını "Van İçin Türkiye Kumbarası" kampanyası ile devam ettiriyor. Kampanya ile bölgedeki okulların ve öğretmenlerin genel ihtiyaçlarının giderilmesi hedefleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı’nın işbirliğinde Van’da eğitimin desteklenmesi için Turkcell'in kurduğu Türkiye Kumbarası'na ilk destek de Turkcell'den geldi. Turkcell kumbaraya 5 milyon TL koydu. Bu parayla öğretmenler için evler ve öğrenciler için yurtlar yapılacak, ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs sağlanacak.

Kuşkusuz Van’ın bundan daha fazlasına ihtiyacı var. Siz de Van için Türkiye Kumbarası’na yardımda bulunarak Van’ın geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.

Van için Türkiye Kumbarası'na nasıl destek olabilirsiniz?

SMS atarak
Van yazıp 5283’e yollayın Türkiye Kumbarası’na 5 lirayla katkıda bulunun.

Havale yaparak
Banka hesap numaralarına bağış yapabilirsiniz. Hesap numaraları için tıklayın.

Online bağış
Bağışınızı kredi kartınızla yaparak destekte bulunmak için tıklayın.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için: www.turkiyekumbarasi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER