› 
 › 
Pudra.com 24.12.2013

Yeni yıldan beklentilerimiz

Yeni yıl anketinden "aşk" sonucu çıktı. Ankete katılanların yüzde 55’i "Yeni yıldan en büyük beklentiniz nedir?" sorusuna "aşk" yanıtını verdi.

Siberalem.com’un gerçekleştirdiği yeni yıl anketine katılanların yüzde 55’i “Yeni yıldan en büyük beklentiniz nedir?” sorusuna "aşk" yanıtını verirken, yüzde 32'si "para, yüzde 13’ü de "kariyer" yanıtını verdi.

Yeni yıldan beklentilerimiz

Anket sonuçlarını değerlendiren Siberalem.com İlişki Danışmanı, İstanbul Psikiyatri Enstitüsü’nden Klinik Psikolog Ayşegül Denizci, “Adı her zaman yeni umutlarla birlikte kullanılan yeni yılın öncesinde beklentiler de şekilleniyor. Pek çok şeyin temelinde yer alan sevmek ve sevilmek gibi duygular da bu beklentiler içinde ilk sırada kendisine yer buluyor. Ankete katılanların büyük çoğunluğunun ‘aşk’ seçeneğini tercih etmesi de bu durumu doğruluyor diyebiliriz. ‘İki gönül bir olunca samanlık seyran’ olur sözüne ev sahipliği yapan bir kültürde yetişenler olarak, aşkı sadece yeni yılda değil, her zaman ilk sıraya koyduğumuzu söylemek de aslında yanlış olmaz” diye konuştu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER