› 
 › 
Milliyet 17.10.2011

Yüksek topuklu ile orgazm ilişkisi

İngiliz The Times gazetesine konuşan Christian Louboutin’e göre kadınların yüksek topuklu ayakkabı sevgisiyle orgazm arasında bir ilişki var.

Kırmızı tabanlarıyla moda dünyasını kasıp kavuran ayakkabıların mucidi Christian Louboutin, “Bir tanıdığım yüksek topuklu ayakkabı giyildiğinde ayağın aldığı şeklin kadınlar orgazm olduklarında ayaklarının aldığı şekil ile aynı olduğunu söylemişti. Yani topuklu ayakkabı giymek kendinizi orgazm olmak için uygun pozisyona getirmektir” dedi.

Yüksek topuklu ile orgazm ilişkisi

Sadece 2011’de 600 bin çift ayakkabı satan Louboutin markasının sahibi başarılı modacı, “Kadınların yüksek topuklar üzerinde çektiği acıya dayanmalarının sebebi budur” diye ekledi. Kadınların yüksek topuklu ayakkabılarla istedikleri karaktere bürünebildiklerini de söyleyen Louboutin, “Topuklu ayakkabı ile utangaç, seksi veya şık görünebilirsiniz” diye konuştu.

Yakında kitabı çıkıyor
Modacı bir müşterisinin kendisine, Louboutin ayakkabıları sayesinde iş bulduğunu söylediğini de anlattı. Louboutin bu müşterisinin topuklu ayakkabılarıyla elde ettiği özgüven sayesinde patronunu etkileyebildiğini söyledi. Louboutin yakında kendi ismini taşıyan bir kitap yayınlayacağını da hatırlattı. Burlesk dansçısı Dita Von Teese kitap için poz veren isimler arasında.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER