› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.10.2013

Afillikitap'tan hediye kazanma fırsatı!

Anılarınızın fotokitap haline dönüşmesini ister misiniz? Hem de ücretsiz olarak kazanma şansınız varken. O zaman yapmanız gereken şey Afillikitap'ın web sayfasında bir e-kitap hazırlamak ve bunu sosyal medyada paylaşmak.

En güzel hatıralar hiç kuşkusuz en eski olanlardır. Sevdiklerinize onlarla çekilmiş yıllar öncesine ait fotoğraflardan bir fotokitap hazırlayıp, hatıralar gibi ilişkilerinizin de yaşlanmadığını göstermek ister misiniz?

Afillikitap'tan hediye kazanma fırsatı!

Sevgilinize ya da eşinize olan aşkınızı anlatmak için birlikte çekilmiş fotoğraflarınızı, seçtiğiniz ya da kendi yazdığınız şiirlerle taçlandırmaya ne dersiniz? Afillikitap‘ta onun için hazırlayacağınız fotokitabı şiirlerle zenginleştirebilir, ona hediyelerin en özelini sunabilirsiniz veya dostlarınıza onlarla çekilmiş en güzel fotoğraflarınızla güzel bir sürpriz de yapabilirsiniz.

15 Kasım 2013 tarihine kadar Afillikitap’ta fotokitabınızı oluşturup Facebook’ta #afillikitap hashtag’i, Twitter’da @afillikitap mention’ı ile paylaşın, hem herkes görsün hem de bir kopyasına kargo ücreti dahi ödemeden, ücretsiz olarak sahip olun.

Afillikitap.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER