› 
 › 
pudra.com 01.02.2011

Caramel İstanbul'dan sevgilinize hediyeler!

Sevdiğinizin ismine özel mutfak önlükleri, kişiye özel paketlenmiş çikolatalar ve daha neler neler...

Sevdiğinizin ismine özel mutfak önlükleri, kişiye özel paketlenmiş çikolatalar, kremler, kalpli yastıklar, aşk temalı kupalar, kırmızı sıcacık polar battaniyeler, nefis kurabiyeler ve daha birçok kişiselleştirilebilir yaratıcı hediye seçeneği Caramel İstanbul’un Sevgililer Günü özel ürünleri arasında yerlerini aldı.

Caramel İstanbul'dan sevgilinize hediyeler!


Stil sahibi mutluluk elçisi Caramel İstanbul, özel anları yaratıcı hediyelerle paylaşma imkanı sunuyor. Sevgililer Günü'nde sevdiğinize özel ve yaratıcı bir hediye vermek istiyorsanız mutlaka www.caramelistanbul.com ‘u ziyaret edin ve birbirinden değişik seçenek arasından sevdiğinize sımsıcak ve özel bir aşk hediyesi seçin.





Caramel İstanbul, sevdiğiniz için hiçbir yerde bulamayacağınız, tamamen kişiye ve isme özel, çok şık ve gösterişli birçok hediye seçeneği sunuyor. Üstelik hediyenizi oturduğunuz yerden seçip satın alabilirsiniz! Caramel İstanbul seçtiğiniz hediyeleri ister kalp, ister kare şeklinde çok şık ahşap kutularda size ulaştırıyor.


Caramel İstanbul’un Sevgililer Günü için sunduğu hediyeler özenle hazırlandı. Bu ürünler arasında dilediğiniz yazıyı oluşturabileceğiniz harf ve sayı kurabiyeler, kalp kurabiyeler, isme özel çikolatalar, kalpli, yazılı ve isme özel, monogramlı mutfak önlükleri, isme özel havlular ve nevresim takımları, içerisinde kişisel bakım seti bulunan isme özel monogramlı makyaj çantaları, kalpli yastıklar, aşk temalı ikili kupalar, Sevgililer Günü'ne özel kırmızı polar battaniyeler yer alıyor. Caramel İstanbul’un özenle seçip hazırladığı bu ürünler dilerseniz özel ahşap kutularda size ulaştırılıyor. El yapımı olan ve özel bir teknikle boyanan ahşap kutular sadece Caramel İstanbul’da bulunuyor ve Sevgililer Günü'ne özel tasarımlarda sunuluyor.





Sevgilinizi şaşırtmak ve Sevgililer Günü hediyenizi şık ve ayrıcalıklı ürünler arasından kolayca almak istiyorsanız hemen www.caramelistanbul.com’u ziyaret edin ve sevdiğinize özel bir hediye seçin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER