› 
 › 
Pudra.com 23.11.2011

Coca-Cola’dan hediyelerle dolu "Kırmızı Kasa"

Coca Cola'nın başlattığı "Kırmızı Kasa" adlı yeni ödül programı, kapakları puana dönüştürüyor ve sürprizli hediyeler kazanmanızı sağlıyor.

Coca-Cola, "Kırmızı Kasa" adını verdiği yeni ödül programını başlattı.

Coca-Cola’dan hediyelerle dolu

Cinebonus sinema bileti, TTNet müzik ve Tivibu Web ücretsiz üyelikleri, Trendyol, Teknosa, dr.com.tr, Mavi’den hediye çekleri, McDonald’s ve Nokia’dan çeşitli hediyeler, Turkcell, Vodafone, Avea fırsatları, 444Çiçek’ten indirim ve Coca-Cola lisanslı ürünleri gibi müzikten modaya, teknolojiden eğlenceye kadar birbirinden farklı hediyeler “Kırmızı Kasa”da Coca-Cola sevenleri bekliyor.

Coca-Cola Kırmızı Kasa’daki bu hediyeleri kazanmak için yapılması gereken tek şey www.coca-colakirmizikasa.com web sitesi, mobil.coca-colakirmizikasa.com mobil sitesi veya www.facebook.com/cocacolakirmizikasa Facebook uygulamalarından birine üye olmak, Coca-Cola kapakları ve açma halkalarının altında yazan kodları girmek ve puanları biriktirmeye başlamak.

Kırmızı Kasa’daki hediyelere ulaşmak için gerekli kodlar; 330ml’lik kutuların açma halkalarında, 250ml’lik cam ve 450ml’lik pet şişelerin ise kapaklarının altında bulunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER