› 
 › 
Pudra.com 09.03.2012

Giftibox’dan bahar bakımları

Kış aylarının yorucu etkisini üzerinizden atmak ve yaza hazırlık yapmanın şimdi tam zamanı. Bu ay kendinize veya sevdiklerinize Giftibox’ın kişisel bakım deneyim kutularından birini hediye edin, baharda doğayla beraber kendinizi de yenileyin!

Giftibox’ın bir araya getirdiği yüzlerce kişisel bakım deneyimlerinden biri mutlaka size göre. Kendinize bir gün ayırıp tepeden tırnağa yenilenmek için tek yapmanız gereken Giftibox'.com'a girip, bakım ya da relax deneyim kutularından birini almak.

Giftibox’dan bahar bakımları

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi pek çok şehirde kendinizi veya sevdiklerinizi şımartacak ve yoğun şehir hayatında bir mola vermenizi sağlayacak yüzlerce kişisel bakım seçeneği bulunuyor. Bali masajı ile yorgunluğunuzu atabilir, tuz terapisi ile toksinlerden arınabilir, refleksoloji masajıyla rahatlayabilir, pilates ile sağlıklı bir bedene sahip olabilirsiniz. Farklı güzellik uygulamalarından da yararlanabilirsiniz.

Giftibox.com Kişisel Bakım Hediyeleri:
Relax hediye kutusu: 99.90 TL
Bakım hediye kutusu: 49.90 TL

Giftibox.com nedir?
Sevdikleriniz için en farklı hediye, bir tıkla Giftibox özel kutularında kapınıza kadar geliyor. Giftibox.com’un macera, lezzet ve kişisel bakım hediye kutularından birini seçip sevdiklerinize farklı bir deneyim hediye edebilirsiniz! Bu kutuların her birinde hediye edeceğiniz kişinin yıl boyu kullanabileceği sayısız hediye seçeneği bulunuyor!

Giftibox kutularında neler mi var?
Uçuş simülasyonu, binicilik, yelken, kite surf gibi macera pakaetleri alabilirsiniz. Şarap tadımı ve dünya mutfaklarını keşif turları ise lezzet paketinde. Masaj, cilt bakımı, yoga ise dinlendirici deneyimler kutusunda bir araya toplanmış.

www.giftibox.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER