› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.10.2013

Harika bir hediye: Afilli Kitap'ta sonbahar fırsatı

Afillikitap’ta fotoğraflarınızı kullanarak, üç kolay adımda fotokitabınızı oluşturabilirsiniz. Üstelik 7 Ekim'e kadar yüzde 40 indirim fırsatıyla!

Bugüne kadar bilgisayarınızda, telefonunuzda hiç unutmak istemeyeceğiniz ne kadar çok "an"a ait fotoğrafların kaybolup gittiğini hiç düşündünüz mü? Ya da sevdiklerine hediye almakta zorlananlardan mısınız? O zaman anılarınızı bir araya toplayabileceğiniz fotokitaplar tam size göre. Afillikitap'ın 7 Ekim 2013'e kadar sürecek yüzde 40 indirim fırsatını da sakın kaçırmayın!

Harika bir hediye: Afilli Kitap'ta sonbahar fırsatı

Türkiye’deki web tabanlı ilk fotokitap hizmeti olan Afillikitap servisi ile telefon, dijital fotoğraf makinesi ve bilgisayardaki fotoğraflarla sadece yarım saatte mükemmel bir fotoğraf albümü hazırlamak mümkün. Dijital yolla geleneksel bir albüm oluşturmak, "İşte benim hikayem" demek, tatil anılarını sonsuza kadar canlı tutmak isteyenlere Afillikitap üç kolay adımda kolay ve eğlenceli fotokitap servisi hizmeti sunuyor.

Afillikitap uygulaması ile internet üzerinden, istenilen tema seçildikten sonra fotoğraflar çok kısa sürede siteye yükleniyor ve siparişe hazır hale geliyor. Instagram, Facebook ya da Flickr fotoğraflarıyla bir fotokitap oluşturarak sipariş vermek, oto editör ile yüzlerce renk ve tema içerisinden seçilen tamamen kişiye özel hazırlanacak fotokitaba yedi gün içerisinde sahip olmak için yalnızca 10 dakika gerekiyor.

Afillikitap fotokitap servisinin en önemli kolaylığı, program indirmeden online olarak uygulamaya girildiğinde bilgisayardaki fotoğraflarla beraber farklı sosyal medyalardaki fotoğrafların rahatlıkla aynı albüm içinde bir araya getirilebilmesi. Esnek tasarım özellikleri, sınırsız hayal gücü ve yaratıcılığa olanak sağlayan kolay kullanımı ile Afillikitap fotokitap servisi, tamamen kişiye özel renkler, şablonlar, hazır temalar kullanarak kitap oluşturmaya imkan sağlıyor.

Hazırladığınız fotokitapları ayrıca e-kitap olarak da Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabilirsiniz.

Afillikitap.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER