› 
 › 
pudra.com 14.12.2009

Hediye alışverişi nasıl yapılır?

Her özel günde 'ne hediye alsam' diye düşünmeyin. Hediye seçimiyle ilgili ipuçları, püf noktaları pudra.com'da...

Hediye çekleri samimiyetsiz mi algılanır? Size gelen bir hediyeyi başkasına vermek doğru mu? Hediyeyi değiştirmek saygısızlık olur mu? Yılbaşı öncesi aklınıza takılan bu soruların cevaplarını bizde bulabilirsiniz.

Hediye alışverişi nasıl yapılır?

Hediye stoklama
Evinizde herkese verebileceğiniz tarzda hediyeler stoklarsanız, son dakika süprizlerini ortadan kaldırmış olursunuz.
- İçki çeşitleri. Bir kaç şişe fazladan şampanya ya da şarap hayat kurtarıcı olabilir. Hediye almaya vakit bulamadığınız kişilere şık bir sunumla vereceğiniz bir şişe şampanya çok makbule geçer.

- Fotoğraf çerçeveleri, albümler, mumlar, cüzdanlar ve vazolar çok fazla yer kaplamazlar. Şık kırtarsiye malzemeleri, not defterleri ve kartları da acil çözüm seçenekleri. Hem ekonomik hem fonksiyonel hediyeler... Elbette işin biraz esprisine kaçıp, farklı tasarımlarını bulursanız daha iyi olur.

- Makyaj çantaları, kokulu el kremleri, saç tokaları ve bijuteri ürünleri de iyi bir alternatif olabilir. Fazladan size katılan birine hoş bir süpriz olur. Hem hangi kadın bunlardan hoşlanmaz ki?

- Çam sakızı çoban armağanı kırmızı külotlardan da evde bulundurmak gerek. Hiç bir şey olmasa, küçük şık paketlerinde hediye edeceğiniz iç çamaşırları günün anlam ve önemine de uygun üstelik.


Hediye değiştirmek için
Hediye değişimlerini kolaylaştırmak için, değiştirme kartlarını eklemeyi unutmayın. Buradaki önemli detay, değiştirme kartı koyduğunuz ve değiştireceğine emin olduğunuz birine outletten hediye almayın. Hediyenizin ne olursa olsun ucuz görünmesini istemezsiniz. Ya da hediye olarak kılık kıyafet almayın çünkü giysi haricindeki hediyelerin içine değiştirme kartı koymasanız da sorun olmaz.


Hediye çekleri
Aslında hediye çeki herkesin hoşuna gider. Sadece herkese aynı hediye çekini vermekten kaçının ve kişilerin beğenilerine göre çek alacağınız mağazayı seçin. Eğer çeki vereceğiniz kişinin zevklerinden tam olarak emin değilseniz, Marks and Spencer gibi herkese göre bir şeyin olduğu mağazaları seçin.


Size geleni başkasına vermek
İçinde sizin adınıza yazılmış bir kart olan paketi başkasına hediye ettiğinizi düşünün! Mahçup olmamak adına, çok yakınlarınız veya aileniz dışında kimseye, size gelen özel bir hediyeyi vermeyin. Ya da paketi önce kontrol edin. Ayrıca uzun zaman önce size gelmiş bir hediyeyse, hala satışta olup olmadığını öğrenin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER