› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.12.2011

Kurdele.com’da hediye almak da vermek de çok zevkli

Evlenecek olan çiftlerin evlilik hediye listesi hazırlayabildikleri, yakınlarına evlilik hediyesi almak isteyenlerin de bu listeden istedikleri hediyeyi seçip satın alabildikleri bir siteyi öneriyoruz size: Kurdele.com.

Kurdele.com, Türkiye’nin ilk ve tek “Evlilik Hediye Listesi” hazırlanabilen sitesi olma özelliği taşıyor. Bu siteden hem hediye alabiliyor hem de hediye verebiliyorsunuz. Nasıl mı?

Kurdele.com’da hediye almak da vermek de çok zevkli

Kurdele.com, önemli markaların ürünlerini evlenme hazırlığı içerisindeki çiftlerle buluşturuyor. Evlilik hazırlığı içinde olanlar, Kurdele.com’a girerek adım adım hediye listesi oluşturma, hediye listesini paylaşma, hediyelerini takip etme ve hediye alanlara teşekkür etme işlemlerini yürütebiliyor. Böylece evlenecek çiftler, asıl sahip olmak istedikleri hediyeye kavuşuyor ve hediye çakışmaları önlenmiş oluyor.

Site elbette, evlilik hazırlığı yapan yakınları olanlara da hitap ediyor. Eğer yeni evlenen ya da evlenecek olan akrabanız ya da arkadaşınız Kurdele.com’dan hediye listesi oluşturmuşsa, sizin de “ne hediye alacağım?” derdiniz son bulmuş oluyor. www.kurdele.com’a girerek, “hediye satın almak istiyorum” butonuna tıklayıp zevkinize ve bütçenize uygun olan hediyeyi seçebiliyorsunuz. Böylece hediye almak için çarşı pazar dolaşmanıza gerek kalmıyor ve yeni evlenen yakınınızın ihtiyacı olan bir şeyi ona hediye etmiş oluyorsunuz.

Mutfak, yemek odası, yatak odası, salon, banyo, bahçe, elektrikli aletler, ev dekorasyon, elektronik, bilgisayar, kişisel ürünler gibi kategoriler arasından hediye listesi oluşturmak ve satın alacağınız hediyeye karar vermek için tek yapmanız gereken Kurdele.com’a tıklamak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER