› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2015

Sevgililer Günü'nde sevgiliye alınmayacak hediyeler

Sevgililer Günü için herkes sevgilisine ne hediye alacağını düşünüyor. Aslında sevgilinize ne hediye almamanız gerektiğini bilirseniz, listenizi oldukça kısaltabilirsiniz. Sizin için sevgiliye alınmaması gereken hediyelerle ilgili eğlenceli bir video hazırladık.

Kadınlar kadar erkekler de hediye seçimi konusunda zorlanıyor. Özellikle Sevgililer Günü'nde erkekler için hediye seçimi tam bir muamma. Bazen kalplerle, kırmızı güllerle süslenmiş vitrinlerin etkisiyle hiç planlanmayan ve sevgilinin tarzına uymayan hediye alınabiliyor. Erkeklerin bu kafa karışıklığını gidermek için sevgiliye alınmaması gereken hediyeler videosu hazırladık. Bu videoyu hazırlarken çok eğlendik, umarız erkekler için yararlı bir rehber olur.

Sevgililer Günü'nde sevgiliye alınmayacak hediyeler

Sevgililer Günü'nde sevgilinize almamanız gereken hediyeler videomuzu izlemek için tıklayın.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgiliye ne alınmaması gerektiğini aslında hepimiz biliyoruz. Hazır buketler, peluş oyuncaklar, biblolar, küçük mutfak aletleri, kalpli süsler gibi genel hiçbir hediye sevgiliye alınmamalı. Sevgililer Günü'nde sevgilinizin kendisini özel hissetmesini sağlayacak her hediyeyi alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER