› 
 › 
31.01.2018

Sevgilinize sağlıklı bir gülüş hediye edin

Sevgililer Günü'nde Oral-B Genius serisindeki elektrikli diş fırçası ile sevgilinize hem teknolojik hem de sağlıklı ve özel bir hediye verebilirsiniz.

Diş fırçasında dünya lideri olan Oral-B, bu Sevgililer Günü'nde sevgilinize hem son teknoloji hem de sağlıklı ve özel bir hediye vermek istiyorsanız, Oral-B Genius serisindeki elektrikli diş fırçasını öneriyor. 

Sevgilinize sağlıklı bir gülüş hediye edin

Diş hekimlerinin en çok tavsiye ettiği bir numaralı marka Oral-B, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir hediye arayışı içinde olanlara Genius serisini sunuyor. Akıllı telefonlarla uyumlu teknolojisi ve eşsiz tasarımı dikkat çeken Oral-B Genius serisi, dişleri ağızdaki hiçbir noktayı atlamadan doğru şekilde fırçalamaya imkân tanıyor. Oral-B Genius serisinde yer alan modeller, sağlıklı ve mükemmel bir gülüş isteyen kadınlara ve erkeklere hitap ediyor.

Oral-B Genius Rose Gold Elektrikli Diş FırçasıRose Gold, Black ve Silver renk seçenekleri ile hem kadınlara hem de erkeklere özel renk seçenekleri bulunan, manuel fırçalara kıyasla yüzde 100'e kadar fazla plağı ortadan kaldıran Oral-B Genius ürünleri, üçlü basınç sensörü sayesinde diş etlerini koruyor, sert fırçalamalarda hızını otomatik olarak yavaşlatıp titreşimlerini durduruyor. Akıllı telefon uygulamasıyla ayrıcalıklı bir kişisel bakım sağlayan Oral-B Genius serisi, gelişmiş pozisyon algılama teknolojisi sayesinde ağızdaki hiçbir noktayı atlamıyor. 

Oral-B Genius serisi basınç göstergesi, zamanlayıcı ve bluetooth bağlantısı gibi özellikleri kolayca görmeye imkan veren Smart Ring sayesinde ağız bakım deneyimini bir adım öteye taşıyor. 12 renk ışık ayarı seçeneğiyle diş fırçalamayı kişisel bir deneyim haline getirirken eşsiz tasarımıyla da göz dolduruyor. Şarjı 12 güne kadar dayanan Oral-B Genius serisi için tasarlanan seyahat kutusu hem akıllı telefonunuzu hem de fırçanızı aynı anda şarj etmenize olanak veriyor.

Bluetooth eşleşmesi ile çalışan, iOS ve Android işletim sistemlerine uygun Oral-B uygulaması, fırçalama işlemini göstererek fırça ayarlarının uyarlanmasını sağlıyor. Uygulama, dişlerin, diş hekimlerinin tavsiyelerine uygun, daha güvenilir, etkin ve mükemmel bir şekilde fırçalanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. 
 
Oral-B Genius Elektrikli Diş Fırçası Silver


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER