› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.02.2010

Sevgiliye en özel hediyeler Adidas’ta

Kalplerle bezenmiş sneakerlar, tracktoplar ve kalbi çağrıştıran Adidas Originals logolu elbiseler...

Sevgililer Günü’nde sevgilinize ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor, özel bir hediye almak istiyorsanız, aradığınız hediyeyi adidas mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgiliye en özel hediyeler Adidas’ta


Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi farklı bir şekilde göstermek istiyorsanız, Adidas’ın Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı kalplerle süslenmiş ürünleri tercih edebilirsiniz. Kalplerle bezenmiş sneakerlar, tracktoplar ve kalbi çağrıştıran adidas Originals logolu elbiseler, hem sizin hem de sevgiliniz için en unutulmaz Sevgililer Günü hediyesi olmaya aday.



Elbise 70 TL, Sneaker 138 TL


Star Wars filmlerinin ikonik karakterleri ve unutulmayan sahneleri, Adidas Originals Star Wars Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı ve tekstil ürünlerinde 2010 İlkbahar/Yaz sezonunda yeniden hayat buluyor. Galaksiyi farklı bir biçimde konu alan efsanevi film, Adidas Originals Star Wars Koleksiyonu’ndaki ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerine esin kaynağı olurken, filmin ünlü karakterleri ve sahneleri, klasik Adidas Originals tracktop, t-shirt ve ayakkabılarına aktarılarak Star Wars hayranı sevgiliniz için eşsiz bir hediye olarak mağazalardaki yerini alıyor.



Star Wars t-shirt 53 TL, Darth Vader t-shirt 58 TL


Adidas Beyoğlu NBA Konsept Mağazası’nda, NBA oyuncuları için özel olarak tasarlanan TECHFIT™, ClimaCool® ve FormotionTM teknolojilerinin kullanıldığı yepyeni Los Angeles Lakers ve Boston Celtics formalarının üzerine sevgilinizin ismini ve istediğiniz numarayı yazdırarak ona çok özel bir Sevgililer Günü hediyesi verebilirsiniz.



Sweatshirtler 123 TL


Adidas 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki daha pek çok özel ürünü görmeniz ve size en uygun Sevgililer Günü hediyesini seçebilmeniz için sizleri Adidas mağazalarına davet ediyoruz.



Elbise 70 TL, Star Wars t-shirt 58 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER