› 
 › 
pudra.com 21.02.2011

Speaking Roses Türkiye'de!

Farklı hediye vermeyi sevenler için yepyeni bir alternatif var artık: Speaking Roses! Mesajınızı güller üzerine yazdırmaya ne dersiniz?

SPEAKING ROSES® ŞİMDİ TÜRKİYE’DE

Speaking Roses Türkiye'de!
“İfade etmenin yeni yolu…”

İş yaşamında veya özel yaşamda farklı hediye vermeyi sevenler için harika bir haberimiz var: ‘Çiçeğe İsmini Yazdıran’ yaratıcı çiçek tasarımı markası Speaking Roses® 30 ülkeden sonra şimdi Türkiye’de…

Yaşamı bir sanat olarak gören sürdürenlere hitap eden Speaking Roses®’da dünya çapındaki patentli teknoloji sayesinde her türlü canlı bitki üzerine baskı yapılabiliyor. Diğer bir deyişle seçtiğiniz her bir çiçek, adeta dile gelerek vermek istediğiniz mesajı karşı tarafa eşsiz bir biçimde iletiyor. Üstelik bu teknik sayesinde canlı çiçeklerin üzerine sadece yazı değil çeşitli fotoğraf ve imajlar da uygulanabiliyor.

Speaking Roses® özellikle uzun ömürlülüğüyle ve taç yapraklarının büyüklüğüyle tanınan Ekvator güllerini özel tasarlanmış kutular içerisinde sunarken, farklı zevklere hitap eden geniş aranjman ve buket seçeneklerini de sizlerin beğenisine sunuyor.

Bugüne kadar dünyada milyonlarca tüketici ile buluşan, global markalarla yüzlerce promosyon ürün çalışması yapan Speaking Roses®’ın eşsiz ürün tasarımlarını görmek ve daha detaylı bilgi almak için www.srtr.com.tr sitesini ziyaret edebilir veya 0 212 216 80 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Speaking Roses® hem sevdikleriniz için eşsiz bir hediye hem de aklınıza gelebilecek her türlü organizasyonlarınıza renk katacak benzersiz bir ürün…



Speaking Roses® Adres
Mecidiyeköy Mah. Zertop Sok. No10 D:4
Şişli/ İstanbul
Tel: 0( 212) 216 80 81
www.srtr.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER