› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Yeni trend: Grup hediye

Kullanıcılara online ortamda para toplayıp hediye alma imkanı sunan grup hediye siteleri, 2012’de sosyal alışverişin yıldızı olacak.

Sosyal alışverişin hızla yükselen trendi, grup hediye. Grup hediye siteleri sayesinde kullanıcılar kısıtlı bir bütçeyle bile arkadaşlarına işe yarar, kaliteli bir hediye alabiliyor.

Yeni trend: Grup hediye

Kullanıcılar grup hediye siteleri üzerinden buluşma ve maddi güçlerini birleştirme imkanı buluyor. Seçkin mağaza ve sitelerle işbirliği yapmış olan site üzerinden diledikleri hediyeyi alabiliyor. Örneğin 20 TL tutarında işe yarayan hediye seçenekleri oldukça kısıtlıyken, 25 arkadaş 20 TL’lerini bir araya getirdiğinde ise 500 TL’ye harika bir hediye alıp arkadaşlarını çok mutlu edebiliyor.

Doğum günü, düğün, terfi ya da bebek doğumu gibi durumlarda arkadaşlarla birlikte hediye alınma eğiliminde olduğu biliniyor. Yapılan bir araştırmada Fransa’da arkadaşlar arasında yapılan gayri resmi para ve hediye transferinin yıllık 600 milyon Euro olduğu belirlendi ve Türkiye’de ise bu rakamın yıllık 189 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

Sosyal alışveriş siteleri gerçek hayatta alışverişin ayrılmaz bir parçası olan arkadaş tavsiyelerini nasıl e-ticaretin bir parçası haline getiriyorsa, grup hediye siteleri de birlikte hediye alma sürecini online alışverişe kazandırıyor.

Online alışveriş siteleri nasıl saatlerce mağaza mağaza gezip alışveriş yapmaktan daha kolay ve keyifli bir alışveriş sunuyorsa, grup hediye siteleri de birlikte hediye alma sürecini o kadar zahmetsiz ve eğlenceli hale getiriyor.

Amerika’yı ve Avrupa’yı etkisi altına alan ve hediye alma alışkanlıklarını değiştiren, yatırımcıların yeni gözdesi grup hediye trendi, önümüzdeki dönemde Türkiye’yi de saracak gibi görünüyor.

Grup hediye almak için www.gruphediye.com adresine tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER